Annette Forslund

Föreläser om: Personligt ledarskap, produktivitet, harmoni, framgång, förändring, kreativitet

Annettes föreläsningsrubriker:
- Riv fasaderna
- Våga vara människa
- Älska förändring

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Riv fasaderna - Sluta fejka och ha kul

Annette Forslund föreläser om att vi behöver säga ja till oss själva och sluta följa ideal och värderingar vi egentligen inte tror på. Hon menar att alla är olika och drivs och motiveras av olika behov.

Annette Forslund inspirerar och hjälper dig att få förståelse och klarhet om hur våra tankar påverkar hela vårt liv och hur vi är styrda av ett gammalt paradigm. Hon lever som hon lär och ger dig inspiration, mod och fördjupade insikter som gör att du får tillit till dig själv och att du kan.

Annette delar med sig av sina erfarenheter när hon slutade som framgångsrik försäkringsmäklare och delägare på Max Matthiessen för att starta om med ett eget företag. Hon berättar på ett ärligt och autentiskt sätt hur svårt det kan vara att gå sin egen väg men delar också glädjen när hon har lyckas trots motgångar och rädsla.

Redan som liten bestämde sig Annette att skulle skapa ett liv som hon själv ville ha och inte styras utav andra förväntningar och krav. Annette har jobbat med människor i utveckling i sitt eget företag sedan 2003. Hon har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv genom kurser, transformativ coachning och föreläsningar.

Under Annettes föreläsningar får hon publiken att känna sig trygg och bekväm som en förutsättning att ta in nya budskap. När du lyssnar på Annette är det svårt att inte bli berörd, både med mycket skratt och gråt. Hon vänder sig till företag och människor som är modiga och vill skapa ett mänskligare företagsklimat med mindre fasader och mer hjärta.

Kontakta oss så berättar vi mer om Annette!
Är föreläsaren tillgänglig?