Mats Petersson

Föreläser om: Hälsa, prestation, stress, träning

Mats föreläsningsrubriker:
- Mer kraft och lust på jobbet & hemma
- Orka vara ledig
- Jobba mindre, prestera mer!

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Västerås

Mer kraft och lust – både på arbetet och hemma

Mats Petersson föreläser om hur vi kan göra för att prestera på den nivå vi önskar. Han ger oss insikter om vad kroppen behöver ge oss kraft och lust både på jobbet och när vi är lediga.

Mats Petersson vill ge oss kunskaper som gör det lättare att säga nej till sådant som stressar oss och istället bejaka det som ger oss kraft, kreativitet och glädje.

Han har de senaste 20 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa effektivitet i världsklass. Han har lagt upp strategier för framgångsrika lag i olika sammanhang som till exempel elitserielag, Skidlandslaget och Tre Kronor.

Vad har dessa lag gemensamt och vad har individualisterna gemensamt? Vilka slutsatser kan vi dra av det? Mats ger oss insikter hur man hanterar den strategiska frågan att kunna prestera i alla delar i livet, på jobbet, med partner, med barnen och vänner. Varför motverkar vi ofta vår egen kapacitet och energi? Mats föreläsningar handlar om att förstå vad kroppen behöver för att prestera på den nivå vi vill vara.

Mats är utbildad inom näringslära, fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Han har även studerat KBT och de psykologiska sambanden mellan kropp och knopp. Som idrottsman tävlade han i cykel och triathlon.

Mats Petersson har bred och djup erfarenhet efter att i 25 år arbetat med företagens produktivitet och konkurrenskraft. Med en fysisk och mental balans ökar välbefinnande och prestation. Mats kunskap från de flesta branscher i landet borgar för en anpassning i uppdraget så varje ny kund känner sig unik.

Kontakta oss så berättar vi mer om Mats!

Mats gör det svåra enkelt, han når alla människor oavsett vilken situation de befinner sig i. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått haft Mats som min mentor under många år. Varje gång jag ser Mats föreläsa så slås jag av vilken enorm energi och kunskap han besitter och utstrålar.

Leila Söderholm

Under en av mina viktigaste perioder i karriären gav Mats mig inte bara verktygen att lyckas, han gav mig även motivation och styrka att träna hårt och äta rätt. Han än en stor inspiratör!

Dennis Rasmussen, Hockeyspelare, Chicago Blackhawks och Tre Kronor

Otroligt peppande för hela gruppen. Den bästa föreläsningen vi haft!

Fastighetsbolaget Göteborg
Är föreläsaren tillgänglig?