Michael Södermalm

Föreläser om: Motivation, samarbete, attityder, mental träning, förändring, arbetsglädje, bemötande, service

Michaels föreläsningsrubriker:
- Motivation, förändringar & arbetsglädje
- Konsten att skapa vinnande team & attityder
- Bemötande & Service i världsklass

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Göteborg

Motivation, förändringar & arbetsglädje

Michael Södermalm har i mer än två decennier inspirerat hundratusentals människor både i Sverige och utomlands. Genom föreläsningar, utbildningar och individuell coachning har han hjälpt organisationer, företag, och även många av våra svenska idrottsstjärnor och landslag till nya framgångar.

Vad är den starkaste drivkraften? Den inre motivationen är livets motor vilket innebär att när människor, ett lag eller en arbetsgrupp är tillräckligt motiverande känns allt möjligt och det finns inga gränser. Michael föreläser om förmågan att ständigt hitta sin och andras motivation och drivkraft. Han menar att allting är möjligt om du bara hittar rätt vägar.

Att få ett trevligt bemötande och en proffsig service är en känsla och upplevelse som vi alla är beredda att betala lite extra för. Men hur känns det att uppleva motsatsen? Att få alla människor på en arbetsplats att förstå vikten av ge det lilla lilla extra både till sina kollegor såväl till sina kunder ger väldigt stora positiva effekter. Därför är Michaels föreläsning om bemötande och service lite utöver det vanliga. Ni får lära er strategier på hur ni kan öka servicenivån och bemötandet så ni kan ta er själva och andra till en ny nivå och bli rikare i dubbel bemärkelse!

Många företag håller ett högt tempo! De omorganiserar, effektiviserar och fusionerar sig med andra bolag. De anställda förväntas ofta att gilla läget och fortsätta leverera. Men hur påverkar det människors motivation och arbetsglädje? Hur får man människor att både acceptera och se förändringar som något spännande, utmanande och roligt? Michael delar med sig av sina tankar och erfarenheter hur man får alla med sig.

Författare

Michael Södermalm har skrivit boken "Det sitter i huvudet". Den handlar om viljan som drivkraft och visar hur vi stärker oss mentalt för att må och prestera ännu bättre.

Kontakta oss så berättar vi mer om Michael Södermalm!

Dina föreläsningar och utbildningar har förändrat mitt liv! Skillnaden är din äkthet, närvaro och all den kunskap du besitter! Dessutom blandar du allvar och humor på ett unikt sätt! Du är bara bäst! Tack för allt!

Elisabeth Werner, Volvo AB

Stort tack till dig Michael! Du är bäst och det du gör är fantastiskt! Jag och min avdelning har aldrig varit med om en sådan tydlig och påtaglig förändring i organisationen och hos alla våra medarbetare som dina föreläsningar resulterat i! Vi lever som du lär! Du GÖR skillnad! Lycka till!

Camilla Johansson, Head of Services & Skills – SEB
Är föreläsaren tillgänglig?