Olof Röhlander

Föreläser om: Mål, motivation, drivkrafter, attityder, mental träning

Olofs föreläsningsrubriker:
- OMSTART: om konsten att bryta ihop och komma igen
- Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda
- Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning – eller?
- Det blir alltid som man tänkt sig

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Ett säkert kort!

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Ett säkert kort!

Olof Röhlander har i sina föreläsningar fått det komplexa att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln. Och det är precis det som Olof fokuserar på i sina inspirationsföreläsningar.

Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter mottot att en föreläsning inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan förhoppningsvis skapa lång brinntid.

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och författare. En del av resan mot det Olof gör idag förklaras av en tolv år lång bordtenniskarriär. Säsongen med världsmästare Stellan Bengtsson som tränare formade Olofs attityd till livet.

Olofs tränare menade att det inte är förrän du gör något fullt ut som det händer något av verkligt värde. Ska du göra det du sagt att du vill, så gör det till varje pris. Låt det kosta, menade han. När du träffar Olof märker du vilken målmedvetenhet som fortfarande genomsyrar allt han gör.

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Olof når även ut till kräsna åhörare genom att han alltid anpassar innehållet utifrån sina kunder. Vad mer som gör Olof till en professionell inspirationstalare är hans engagemang, vilja, och att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger

Kontakta oss så berättar vi mer om Olof Röhlander!

Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande.

Gun-Britt Einar, Kanslichef, Karolinska Institutet

Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!

Anneli Angeling, VD, Frontit
Är föreläsaren tillgänglig?