Petter Askergren

Föreläser om:
Varumärke, drivkrafter, kreativitet, framgång, motgång

Petters föreläsningsrubriker:
- Så blev jag artist
- En hyllning till språket
- Artisten, varumärket och entreprenören

Språk: Svenska

Hemort: Åre

Artisten, varumärket och entreprenören

Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom författare, hyllad företagare och föreläsare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna. 

Artisten, varumärket och entreprenören

Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smarta marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998. Den här inspirationsföreläsningen handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Så blev jag artist

Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

En hyllning till språket

Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till att en person börjar uppskatta ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok "16 rader”. Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Foto: Erikbyerik

Kontakta oss så berättar vi mer om Petter!

Du var helt oslagbar igår, så himla intressant att höra om din resa. Du kan verkligen allt om marknadsföring. Du ägde scenen igår och var helt fantastisk! Önskade att din föreläsning varit dubbelt så lång!

Charlotte Grip

Att jobba med Petter är en som en dröm. Killen har ett kontaktnät som gör det omöjliga möjligt, idéerna sprutar och kunskapen är stor. Då jag jobbar med marknadsföring och driver en egen byrå så har jag byggt upp en kunskap om media Sverige som får anses som hyfsad.

Petter överraskade mig med en stenhård kunskap om detta landskap vilket är ett måste för att förstå hur man skall ta ett kommunikativt budskap vidare från en avsändare till en mottagare på ett för mottagaren trovärdigt sätt.

Den som får jobba med Petter kommer att skatta sig lycklig både vad gäller nya kompetenta idéer som en mycket skön och taktfast medarbetare som får övriga teamet, kunder och konsumenter att skärpa sina sinnen.

Ulf Mård, Partner, Louder
Är föreläsaren tillgänglig?