Johnny Sundin

Föreläser om: Förändring, framtid, trender, nytänkade, drivkrafter, arbetsglädje, entreprenörskap, kommunikation, innovation

Johnnys föreläsningsrubriker:
- Älska det du inte vet – ännu!
- Framtidsplaneten

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Västerås

Förändringslust och kreativitet

Johnny Sundin föreläser om förändringslust och kreativitet. Han är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och visualiserande berättarstil. Musik, film, storytelling och en brinnande passion för det han talar om gör att tiden flyger förbi och att budskapet landar i minnet.

Johnny Sundin har en spännande bakgrund inom event, kommunikation, media, projektledning och entreprenörskap. Med den bakgrunden delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsrika attityder, kreativt tänkande och förändringslust.

Ordet förändring förknippas ofta med ett visst mått av oro och obehag. Vi har inte förändringslust i blodet – vi måste öva oss på att bejaka och acceptera det okända, säger Johnny.

Förmågan att våga och vilja prova nya sätt och vägar, gör oss till goda medarbetare samtidigt som det på det privata planet hjälper oss att leva våra liv fullt ut.

"Älska det du inte vet - ännu!" är en föreläsning fylld av kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor. Johnny pratar om vikten av att att ha en öppen inställning och ett nyfiket tankesätt. Här får publiken kunskaper om hur rätt mindset och moderna tankestrategier kan berika livet.

”Framtidsplaneten” – en föreläsning som spanar framåt. Vad händer i framtiden? Det är det självklart ingen som varken vet eller har svaret på. Men man kan nyfiket försöka spana efter de mönster och trender som vi alla kommer att bli en del av. En föreläsning om närodlade livsmönster i en värld av nya globala vanor.

Johnny Sundin har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare - och - en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Kontakta oss så berättar vi mer om Johnny Sundin!

Johnny gav oss en kickstart med en inspirerande och rolig föreläsning om hur vi själva gör oss till det största hindret för förändring och utveckling när vi lätt faller in i våra inbanade beteenden och mönster. Vi fick en kul och energirik start som öppnade våra sinnen.

Ingvar Johansson, Affärsstöd, Tyréns

Tusen tack för en helt fantastisk presentation! Alla var supernöjda och en av våra läkare tyckte det var helt fantastiskt att du kunde hålla liv i oss i nästan två timmar utan att det blev tråkigt, det du. ;)
Kommer varmt rekommendera dig i framtiden.

Carina Meyer, Sahlgrenska Universitetssjukhus

I cannot think of a better way to get every individual in the audience out of their conform zone. It was fun and energizing, with engaging interactive activities on top of it. Two hours of great entertainment combined with new learnings and the perfect dose of laughing.

Fran Fernandez, Manager QA, Product Innovation Shared Technologies ASSA ABLOY
Är föreläsaren tillgänglig?