Humorgruppen Presens Impro

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Improvisationskomedi

Med över 10 års erfarenhet av att underhålla och inspirera kan humorgruppen Presens Impro konsten att leverera humor som du aldrig upplevt den förut – varje gång!

Improvisationskomedi innebär att standup och sketcher skapas i stunden helt utan manus och varje uppträdande blir unikt. Det kännetecknas av hög igenkänningshumor och det oförberedda bidrar med ett spänningsmoment som både fångar och engagerar publiken på släktmiddagar såväl som konferenser och kickoffer.

För arbetslivet

För företag erbjuder Presens Impro ett lättsamt och effektivt sätt att närma sig arbetsplatsens dynamik. Genom att belysa vardagen med humor får publiken utrymme att reflektera och hitta nya sätt att kommunicera.

Innehållet anpassas efter kundens behov och ofta kombineras föreläsningar med övningar och ren underhållning. Resultatet blir en stärkt arbetsgrupp där medarbetare får möjlighet att bli bättre ledare, säljare och kollegor.

Vi garanterar mycket skratt när de tolkar just er vardag, oavsett om det sker som korta sketcher eller i form av en improviserad hiphop-musikal!

Privata tillställningar

Vid privata tillställningar ger Presens Impro en personlig underhållning som anpassas efter publik och högtid. Extra fokus läggs på huvudpersonen under födelsedagsfester, möhippor och svensexor, och på bröllopet bjuder komikerna på igenkännande underhållning som anspelar på brudparets liv tillsammans. Oavsett anledning till festligheterna lockar Presens Impro till skratt och kalaset kommer igång ordentligt!

Med komikerna My Gudmundsdotter och Erik Broström i spetsen underhåller och utbildar humorgruppen Presens Impro utifrån improvisationskomedins principer.

Fotograf: Ulrika Campbell

Kontakta oss så berättar vi mer om Presens Impro!

Proffsiga underhållare som snabbt läste av sin publik och levererade skrattsalvor.

Försvarshögskolan

Presens tillförde en viktig pusselbit i vårt arbete, nämligen en positiv anda. Vi har brottats med en viss ‘Ja, men…’-attityd och när ni blottade det med humor så blev effekten att vi skrattade gott på kvällen och dagen efter fylldes grupprummen (vi diskuterade våra strategier) med en stark ‘JA! Och…’-attityd. Ovärderligt!!!

Ekonomiavdelningen, Stockholms Universitet

Presens har förmågan att lära ut och underhålla med mycket skratt, vilket gör det lättare att komma ihåg och att släppa prestationen.

Pantbanken Sverige

Föreläsningen bjöd på många aha-upplevelser! Rolig och annorlunda underhållning som starkt rekommenderas!

Itello

Presens var fantastiska! Riktigt bra och underhållande!

Ledarna

Ni var grymma!

Steninge slottsby
Är inspiratörerna tillgängliga?