Gunnel Ryner

Föreläser om: Framgångsfaktorer, förändring, kommunikation, arbetsglädje, ledarskap, lösningsfokus, arbetsmiljö, Appreciative Inquiry

Gunnels föreläsningsrubriker:
- Släng problemglasögonen
- Styrkebaserad utveckling
- Styrkebaserat ledarskap
- Från sörja till klarhet
- Den lata vägen till ett fantastiskt liv och arbetsliv

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Linköping

Styrkebaserad utveckling - tar dig och din organisation till helt nya höjder

Gunnel Ryner har med sin gedigna kompetens, smittande entusiasm och positiva energi inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra.

Hela vår kultur präglas av ett överdrivet fokus på det som inte fungerar. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel och brister kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa glädjen och motivationen.

Vill ni istället skapa en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och framgångsfaktorer. Baserat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap, och metoder som Appreciative Inquiry och Lösningsfokus, ger Gunnel Ryner er verktygen ni behöver för att starta en positiv revolution – i livet och på jobbet!

Gunnel Ryner är beteendevetare, organisationskonsult och författare till böckerna ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution” och ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”. Hon har en bred yrkeserfarenhet som bl a personalchef, kontorschef, projektledare, utbildare och coach.

Gunnel föreläser också om ledarskap, arbetsglädje och kommunikation. Hon är dessutom en erfaren coach och processledare som kan hjälpa er mer långsiktigt i förändrings- och utvecklingsarbetet. Hon föreläser på både svenska och engelska.

Kombinera med workshop

Kombinera gärna föreläsningen med en styrkebaserad workshop baserad på metoden Appreciative Inquiry (AI). AI skiljer sig från traditionella, problemfokuserade metoder genom att man undersöker vad som bidrar till framgång och hittar sätt att göra mer av det, i stället för att leta efter brister att åtgärda. Ni väljer själva temat utifrån vad ni vill utveckla och bli ännu bättre på.

Kontakta oss så berättar vi mer om Gunnel Ryner!

"Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder."

Anna Nyström, Chefredaktör, Kvalitetsmagasinet

"Vill bara skicka en STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region! Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna!

Tusen tack!!!"

Carina Rosenblad, District Sales Manager, The Body Shop

"Inspirationsföreläsningen med Gunnel är en av de bästa jag tagit del av.
Gunnel är jordnära, smakfull och personlig i sitt framträdande och kan med humor förmedla klockrena sanningar som landade väldigt väl i vår organisation. Utöver att ge inspiration och glädjefyllda skratt så fick vi också några enkla verktyg att applicera i vår vardag.

Vi har påbörjat vår positiva revolution!"

Katarina Thörnros, Regionchef, LRF Konsult
Är föreläsaren tillgänglig?