Anna-Lena Brundin

Föreläser om: Attityder, kvinnligt och manligt, hälsa, relationer, kommunikation

Anna-Lenas föreläsningsrubriker:
– Kvinnligt, manligt, mänskligt
– Hälsa och balans i livet
– Livet är inte rättvist

Språk: Svenska

Hemort: Malmö

Ladda hem som pdf

Föreläsare, underhållare & konferencier

Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Anna-Lena blandar djupaste allvar med grundaste skoj.

Anna-Lena Brundin har en förmåga att sätta fingret på aktuella ämnen och många känner igen sig i hennes betraktelser och tankar. Med sitt intelligenta och ibland provocerande resonemang vinner hon publiken.

Anna-Lenas genombrott kom i mitten av åttiotalet då hon blev ena halvan av programledarparet Nancy&Carina för ett direktsänt rockprogram som hette ”Daily Live”. Sedan dess har Anna-Lena varit rikskänd. Flera teveserier följde efter som den populära julkalendern ”Mysteriet på Grefveholm”.

Anna-Lena är vardagsfilosofen som når rakt in i hjärtat och blandar humor med allvar, skratt med eftertanke. Det är rappt, roligt och skarpt.

Som föreläsare förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat ”manligt-kvinnligt-mänskligt”. Vilket ju innefattar det mesta.

Förutom att arbeta som föreläsare, tar Anna-Lena även uppdrag som konferencier och artist.

 • En rejäl portion humor – rapp och tuff, en kvicktänkhet utan dess like, kombinerat med en rejäl skopa professionalism – skogssverige kiknade. Få var det också som inte charmades av Anna-Lenas generösa personlighet och stora hjärta.

  Dieter Reinisch
  Informationsansvarig, John Deere Forestry AB

 • Anna-Lena Brundin har en otrolig tajming, både som komiker och föreläsare. Jag tror att det är kombinationen värme och skärpa som gör henne unik.

  Ulrika Knutsson
  Kulturjournalist och författare

 • Anna-Lena Brundin bidrog med sitt deltagande på Kristianstads Kommunfullmäktiges inspirationsdag med viktiga mellanmänskliga perspektiv med sitt vardagsfilosoferande. Perspektiv som inte minst uppskattades av kvinnorna i församlingen, som skrattade gott i ett forum som brukar präglars av en  mer patriarkal kultur trots närvaro av många kvinnor. Anna-Lena bidrog till en mer avslappnad tillställning och hon bröt mönster som öppnar upp för förändring. Jag rekommenderar varmt Anna-Lena till liknande uppdrag där mönster behöver brytas och perspektiv förnyas.

  Charlotte Lorentz Hjorth
  VD Krinova Incubator & Science park

 • Anna-Lena Brundin har vid flera tillfällen varit konferencier vid Malmö Symfoniorkesters konserter.
  Anna-Lena har en stor förmåga att skapa en varm och kärleksfull stämning både i salongen och för medverkande på scen som gör att alla slappnar av och öppnar sina sinnen för de roliga och eftertänksamma samhällsanalyser hon levererar.
  Anna-Lena bidrar till en öppen och kreativ process i det förberedande arbetet där målet alltid är tydligt, dvs publikens upplevelse.

  Helene Gustafsson
  Programproducent
  Malmö Live Konserthus AB

Kontakta oss så berättar vi mer om Anna-Lena Brundin!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti