Anna-Lena Brundin

Föreläser om: Attityder, kvinnligt och manligt, hälsa, relationer, kommunikation

Föreläsningsrubriker:
– Kvinnligt, manligt, mänskligt
– Hälsa och balans i livet
– Livet är inte rättvist

Språk: Svenska

Hemort: Malmö

Artist, föreläsare & konferencier

Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Anna-Lena blandar djupaste allvar med grundaste skoj.

Anna-Lena Brundin har en förmåga att sätta fingret på aktuella ämnen och många känner igen sig i hennes betraktelser och tankar. Med sitt intelligenta och ibland provocerande resonemang vinner hon publiken.

Anna-Lenas genombrott kom i mitten av åttiotalet då hon blev ena halvan av programledarparet Nancy&Carina för ett direktsänt rockprogram som hette ”Daily Live”. Sedan dess har Anna-Lena varit rikskänd. Flera teveserier följde efter som den populära julkalendern ”Mysteriet på Grefveholm”.

Anna-Lena är vardagsfilosofen som når rakt in i hjärtat och blandar humor med allvar, skratt med eftertanke. Det är rappt, roligt och skarpt.

Som föreläsare förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt". Vilket ju innefattar det mesta.

Förutom att arbeta som föreläsare, tar Anna-Lena även uppdrag som konferencier och artist.

Föreläsare

Anna-Lena håller föredrag i ämnena ”kvinnligt, manligt, mänskligt”. Vilket ju innefattar det mesta.

Moderator och Konferencier

Att vara konferencier över ett evenemang är för Anna-Lena ett stort nöje. Att få lära känna och presentera intressanta talare, lyssna och sedan kommentera efteråt. Hålla ihop dagen, ha en röd tråd, informera, intervjua, dela ut priser – hela tiden med humor i botten.

"En rejäl portion humor – rapp och tuff, en kvicktänkhet utan dess like, kombinerat med en rejäl skopa professionalism – skogssverige kiknade. Få var det också som inte charmades av Anna-Lenas generösa personlighet och stora hjärta"

Dieter Reinisch, Informationsansvarig, John Deere Forestry A

"Anna-Lena Brundin har en otrolig tajming, både som komiker och föreläsare. Jag tror att det är kombinationen värme och skärpa som gör henne unik."

Ulrika Knutsson, Kulturjournalist och författare

"Anna-Lena Brundin bidrog med sitt deltagande på Kristianstads Kommunfullmäktiges inspirationsdag med viktiga mellanmänskliga perspektiv med sitt vardagsfilosoferande. Perspektiv som inte minst uppskattades av kvinnorna i församlingen, som skrattade gott i ett forum som brukar präglars av en  mer patriarkal kultur trots närvaro av många kvinnor. Anna-Lena bidrog till en mer avslappnad tillställning och hon bröt mönster som öppnar upp för förändring. Jag rekommenderar varmt Anna-Lena till liknande uppdrag där mönster behöver brytas och perspektiv förnyas."

Charlotte Lorentz Hjorth, VD, Krinova Incubator & Science park

"Anna-Lena Brundin har vid flera tillfällen varit konferencier vid Malmö Symfoniorkesters konserter.
Anna-Lena har en stor förmåga att skapa en varm och kärleksfull stämning både i salongen och för medverkande på scen som gör att alla slappnar av och öppnar sina sinnen för de roliga och eftertänksamma samhällsanalyser hon levererar.
Anna-Lena bidrar till en öppen och kreativ process i det förberedande arbetet där målet alltid är tydligt, dvs publikens upplevelse."

Helene Gustafsson, Programproducent, Malmö Live Konserthus AB
Kontakta oss så berättar vi mer om Anna-Lena Brundin!
Är inspiratören tillgänglig?