Henrik Schyffert

Föreläser om: Kreativitet, samarbete, förändring

Henriks föreläsningsrubrik:
- Släpp sargen

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Konsten att inse att man kan förändra

Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer som till exempel den hyllade showen "ÄGD – vad kostar ett rikare liv?" tillsammans med Fredrik Lindström. Han är dessutom en erfaren konferencier och populär föreläsare.

Föreläsningen “Släpp sargen!” handlar om konsten att inse att man kan förändra, och hur man får andra att inse detsamma. Henrik Schyfferts karriär är som en nöjes-pytt i panna; tv-chef, rockmusiker, manusförfattare, filmproducent, radioproducent, skådespelare, regissör och komiker. Han tycks dessutom lyckas med nästan allt han företar sig.

Handlar det om tur, talang eller ett medvetet sätt att arbeta? Troligen både tur och talang till en viss del, men framförallt handlar det om att skapa bra miljöer för kreativt tänkande. En plats där man hela tiden vågar förändra sig. Inte bara med kompisarna i Hassan eller Killinggänget, utan även i mer eller mindre påtvingade konstellationer där man förväntas vara skapande, kreativ och rolig.

Hur skapar man då dessa miljöer, där alla kan få utlopp för sin idérikedom? Hur kan man få ut max av ett samarbete med människor man kanske inte känner så väl? Eller ens gillar?

Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om förändring och grupparbete.

Henrik tar uppdrag som komikerkonferencier och föreläsare.

Foto: Morgan Norman

Kontakta oss så berättar vi mer om Henrik Schyffert!
Är föreläsaren tillgänglig?