Ingrid Hegg

Föreläser om: Effektivitet, beslut, personlig effektivitet, stress, planering, prioritering, struktur

Ingrids föreläsningsrubriker:
- Få mer gjort utan att arbeta mer
- Bli av med dina surdegspaddor
- Hjälp, min mail svämmar över

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Få mer gjort utan att arbeta mer

Ingrid Hegg är en uppskattad och efterfrågad effektivitetskonsult och föreläsare. I hennes inspirationsföreläsning får du insikter om hjärnans behov av struktur i det ökande informationsflödet och hur du kan hantera det på ett effektivt sätt.

Ingrid Hegg föreläser om hur vi kan skapa ett smidigt arbetsflöde och struktur trots att uppgifterna är många. Under föreläsningen kommer ni att få tips och inspiration kring hur ni kan planera smart för att få loss viktig tid och undvika stress.

Dessutom får ni med er strategier och genvägar som ger kontroll över sin egen tid och flyt i arbetet. Oavsett hur bra ni och er organisation är kan ni alltid bli bättre tillsammans. Med denna utbildning får er organisation ett enat och målinriktat tankesätt och en gemensam effektiv arbetskultur.

Ingrid har utbildat och föreläst för chefer och medarbetare i ett flertal olika företag och organisationer. Hon andas och lever effektivitet sedan 1994. Hon har använt sig av metodiken i sitt yrkesliv inom marknad och försäljning i mediabranschen och snabbrörliga konsumentvaror. Ingrid har i sin roll som marknadschef också varit otroligt uppskattad för sitt coachande och inspirerande ledarskap.

Kontakta oss så berättar vi mer om Ingrid Hegg!

TACK för din positiva energi som bara flödar i hela rummet där du är! Den lyser upp och smittar! Tack också för att du delade med dig av ditt liv och dina erfarenheter. Detta är bland det finaste man kan ge en medmänniska!
Sen tycker jag att föreläsningen var suverän, hjälpen toppen och verkligen musik för en sån som jag!! Jag håller just nu på att flagga...

Anna Sandborn, Utvecklingsledare, Jönköpings kommun

Tack för en inspirerande föreläsning och egen tid!

Har haft otroligt nytta av dina idéer!

Rifa Gazrawi, Enhetschef, Solgårdens äldreboende

Gillar det sättet som ni utbildar i och det är enkla och väldigt användbara verktyg i arbetslivet.

Simon Sandberg, Enhetschef, Socialtjänsten Jönköpings kommun
Är föreläsaren tillgänglig?