Anders Jansson

Föreläsningsrubrik:
Regler, Rutiner & Ritualer

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Komiker, föreläsare, konferencier

Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i SVT-serien "Starke Man" och wannabe-katoliken Jan Samuelsson bredvid Johan Glans i TV4:s "Halvvägs Till Himlen".

Anders startade sin komikerkarriär i sällskap med Johan Wester, som lundaspexare och de skrev flera nya spex och karnevaler. År 2015 och 2016 gjorde Anders succé med sin första soloshow "Kom In och Stäng Dörren" som spelades för fulla hus runt om i Sverige.

Han har även medverkat i flera radio och TV-sammanhang. År 2014 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai. Han har bland annat varit programledare för Fotbollsgalan i TV4 två gånger, "Roliga Timmen" på SVT, "Time Out" på TV4.

Anders Jansson kan bokas som komiker, föreläsare och konferencier.

"Regler, Rutiner & Ritualer" - En humorföreläsning

Vi ser oss gärna som fria och spontana människor - men är vi verkligen det? I en tid av ökad individualism och självstyre är vårt behov av rutiner och gemensamma strukturer större än någonsin.

Anders Jansson är själv slav under ett antal ritualer som han ger prov på, och under denna underhållande föreläsning tas vi med på en humoristisk resa bland skapelseberättelser, bensträckare och klämdagar.

I Anders sällskap får vi dessutom möta en rad typer som vi alla träffat på i fikarummet, på måndagsmötet eller i vardagen. Det blir oemotståndlig igenkänning och överraskande aha-upplevelser, och kanske får vi till och med svar på frågan varför Anita från ekonomiavdelningen alltid måste sitta på samma plats i konferensrummet.

Foto: Morgan Norman

Kontakta oss så berättar vi mer om Anders Jansson!
Är inspiratören tillgänglig?