Babben Larsson

Föreläser om: Hälsa, friskvård, stress, utbrändhet, personlig utveckling

Babbens föreläsningsrubriker:
- Friskvård á la Babben Larsson
- Smällar man får ta

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Friskvård á la Babben Larsson

Babben Larsson har föreläst i över tjugo år parallellt med sitt arbete som artist. Mycket av det hon föreläser om tar avstamp i hennes egna erfarenheter runt stress, utbrändhet och att komma tillbaka efter att ha varit inne i väggen.

Babbens föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande. De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Just nu kan vi erbjuda två olika föreläsningar med Babben:

Friskvård á la Babben Larsson

De flesta av oss har en gedigen kunskap om friskvård - men har vi omsatt dessa kunskaper i praktisk handling? Faktum är att en del av oss servar bilen och hemmet med mer omsorg än vi tar hand om vår egen hälsa. Den här föreläsningen tar avstamp i detta glapp mellan kunskap och insikt.

Ur innehållet:

  • Vi måste förstå att även moderna människor har en kropp från stenåldern
  • Så håller du dina stressnivåer i schack
  • Bra näring för kropp och själ
  • Så genomför du en lyckad livsstilsförändring
  • Skilj på den du är och det du gör

Det här är Babbens absolut mest uppskattade föreläsning. Den uppdateras fortlöpande med forskning och Babbens egna erfarenheter och är tyvärr fortsatt aktuell.
Många nöjda kunder, bland annat Borås kommun och Regeringskansliet. Omdömen som energikick, tankeväckande, inspirerande och väldigt rolig är återkommande!

Smällar man får ta

Om man redan äter, tränar och stresshanterar efter alla konstens regler, har ett stimulerande arbete och familj och meningsfull fritid – varför mår man fortfarande ibland dåligt fast man har det så bra?

Babben tar upp faktorer som drivkrafter, personliga egenskaper och hur bagage vi ärvt eller packade ned redan under uppväxten fortfarande påverkar oss idag som vuxna.

Ur innehållet:

  • Vilka fem rum finns det i Livet Hus och vad händer om man vistas i ett av dem för mycket?
  • Vilka tre silar sållar den kända golferskan alla sina förfrågningar genom för att orka vara på topp?
  • Hur ser ett negativt tankehjul ut, och hur bryter jag det?

Föreläsningen innehåller mycket skratt, men också tillfällen att diskutera och reflektera. Nöjda kunder som till exempel Unionen och Sollentuna kommun. Omdömen från publiken; Otroligt intressant, en ögonöppnare, sällan har självkännedom förpackats med humor på ett så bra sätt.

Kontakta oss så berättar vi mer om Babben!
Är föreläsaren tillgänglig?