Hasse Brontén

Föreläser om: Drivkraft, dröm till verklighet, bipolär sjukdom

Hasses föreläsningsrubriker:
- Från kommissarie till komiker
- Bipolär: vem är egentligen knäpp?

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Från kommissarie till komiker

Hasse Brontén, mest känd som standupkomiker, erbjuder två olika inspirationsföreläsningar där han delar av sig av sin resa i livet. Den ena handlar om att gå från tanke till handling och den andra om hur det var att växa upp i en familj som inte riktigt var som alla andra

Från kommissarie till komiker

En inspirationsföreläsning som handlar om att ta sig ur gamla hjulspår. Att göra det där man har drömt om. Att kunna släppa den trygghet vi har för att göra något som vi inte tror att vi kan, eller klarar av.

Det är så många som klagar på sitt jobb och på sin vardag. Det går att släppa taget utan att världen rasar. Lyssna till Hasses inspirerande historia om hur han gick tillväga.

Kan man gå från poliskommissarie till ståuppkomiker så kan folk ta mindre kliv i livet för en lyckligare vardag.

Föreläsningen är tänkt att inspirera till att ta tag i det där vi tänkte börja med “på måndag” eller i “nästa vecka”

Bipolär - Vem är egentligen knäpp?

På ett varmt men samtidigt mycket underhållande sätt berättar Hasse Brontén om sina erfarenheter och tankar kring att växa upp med en pappa som inte riktigt var som alla andra.

Varför pratade vi aldrig om att pappa hade en psykisk sjukdom? Hasse växte upp med en pappa som levde med diagnosen manodepressiv. Först många år senare har Hasse öppet berättat sanningen om hur hans pappa dog. Inte på grund av cancer som länge var den stående lögnen.

Varför är det fortfarande tabu kring psykiska sjukdomar? Var går gränsen mellan personlighet och diagnos? En föreläsning hämtad från Hasses succéshow: Bipopulär – Vem är egentligen knäpp?

Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Hasse Brontén!

"Mycket bra föreläsning. Vi är väldigt imponerade av Hasses sätt att pendla mellan humor och allvar. Det kunde vara så tyst, trots ca 150 i publiken, att man skulle kunna höra en knappnål falla i ena stunden och i den andra så brast publiken ut i uppriktiga skratt."

Ola Wistedt, Balans Uppsala

"Vill bara kort säga att Hasses uppträdande under gårdagens evenemang var oerhört uppskattat!

Det gjorde han på ett förstaklassigt vis och bättre kunde det inte blivit!"

Johan Färm, VD, BRM Europe AB
Är föreläsaren tillgänglig?