Emelie Fågelstedt

Föreläser om:
Digitalisering, employer branding, digital marknadsföring, framtidens arbetsmarknad, distansarbete, digitala nomader

Emelies föreläsningsrubriker:
- Digital kommunikationsstrategi
- Future of work
- Digitala nomader och ett flexibelt arbetsliv
- Värdeskapande kommunikation

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Framtidens arbetsliv - digitalisering, distansarbete och flexibilitet

Emelie Fågelstedt har jobbat som digital kommunikationsstrateg under de senaste åtta åren genom eget företag, på plats i Stockholm och på distans från Tokyo och London. Hon talar gärna om ämnen som employer branding, hur man når ut till morgondagens arbetstagare och vikten av företagskulturer som omfamnar ett mer flexibelt arbetsliv där distansarbete spås bli allt vanligare.

Som en av grundarna av Svenska Nomader, Sveriges största plattform för digitala nomader, brinner Emelie för frågor som digitalisering, gigekonomin och ett arbetsliv i förändring.

Emelie har hjälpt marknadsavdelningar och ledningsgrupper att bättre förstå och ta till sig digitaliseringens utmaningar och möjligheter och att bättre hänga med i den tekniska utvecklingen.

Emelie är en van talare och moderator på ämnen som digitalisering, digital marknadsföring och framtidens arbetsmarknad och har medverkat på bland annat Internetdagarna, Webbdagarna, Nordic eCommerce Summit, Geek Girl Meetup och eCommerce Sthlm, så väl som vid flera event i London. Emelie har också undervisat på Stockholms Universitet, Nackademin och Changemaker Educations.

Som frilansjournalist har Emelie rapporterat om marknadstech, startups och framtidens arbetsliv med fokus på Europa och Asien. Flera av hennes texter går att läsa på Internetworld.se och Svenskanomader.se.

Kontakta oss så berättar vi mer om Emelie Fågelstedt!

"Emelie Fågelstedt har med stort engagemang modererat kunskapsspår på Webbdagarna Stockholm både 2016 och 2017.
Hennes moderatorskap vilar på en grund av nyfikenhet och kunskap och har varit mycket uppskattat av såväl besökarna som oss som arrangör."

Katarina Strömberg, Chefredaktör, moderator och programmakare Internetworld/Webbdagarna
Är föreläsaren tillgänglig?