Jonas Eriksson

Föreläser om: Samarbete, beslut, ledarskap, entreprenörskap

Jonas föreläsningsrubriker:
- Våga ta beslut även under stress
- Vinnande team på alla planer
- Framgångsrika organisationer med vinnarkultur

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Sigtuna

Framgångsrika organisationer med vinnarkultur

Jonas Eriksson föreläser om samarbete, ledarskap och entreprenörskap. Han har kombinerat en domarkarriär inom internationella fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han har startat, drivit och sålt bolag med stor framgång.

Vi ser Jonas återkommande på tv som expertkommentator under stora fotbollsmästerskap, där han visar prov på sin pedagogiska färdighet och tydliga kommunikation. Han har även under två säsonger deltagit i På Spåret samt varit sommarpratare.

Du behöver inte vara insatt eller särskilt intresserad av fotboll för att ha utbyte av Jonas föreläsningar. Han berör många relevanta ämnen som ledarskap, beslut, samarbete, konflikthantering, motivation och internationell kommunikation.

Med sin unika bakgrund och erfarenheter föreläser Jonas om likheterna att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen - där det gäller att våga ta beslut och klara pressen när spelare, publik och miljoner TV tittare tycker han har gjort fel.

Jonas bjuder på historier från sportvärlden och avslöjar hur man agerar chef för stjärnor som Ronaldo och Zlatan – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.

Kontakta oss så berättar vi mer om Jonas Eriksson!
Är föreläsaren tillgänglig?