Åsa Lindell

Språk: Svenska, Engelska, Tyska, Franska

Hemort: Göteborg

Engagerad, påläst och erfaren moderator

Åsa Lindell har modererat i många år och är van vid att arbeta med allt från stora internationella konferenser, chefsmöten, kick-offer och paneldebatter.  En av hennes styrkor är att samtala, och hon anlitas ofta för samtal på scen, där hon möter VDar, sportprofiler eller kulturpersonligheter. Åsa är lyhörd, engagerad på scen, sätter sig snabbt in i olika ämnen och har lätt för att skapa dialog i rummet. Med närvaro, humor och respekt skapas insikter och nya tankar.

Åsa har en förmåga att se till att alla kommer till tals och kan blanda grundliga förberedelser med det spontana beslutet att NU lämnar vi manus en stund. Med sin bakgrund inom näringslivet är Åsa ett utmärkt bollplank kring innehåll och upplägg inför ett större möte, alltid mån om syftet med mötet.

När Åsa inte modererar arbetar hon som föreläsare och facilitator. Läs mer om hennes föreläsningar här. Som facilitator leder hon grupper genom möten och processer mot uppsatta mål. Med varsam och tydlig hand vägleds deltagarna med hjälp av Åsas erfarenhet och verktygslåda.

Uppdragen är ofta inriktade på möteskultur, förändring, värdegrund och samarbete. Åsa skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet.

Böcker

Åsa har skrivit boken "Yrke: Moderator" tillsammans med Karin Klingenstierna. Den handlar om konsten att moderera och leda från scenen. Boken är full med konkreta tips om hur moderatorn kan skapa värde och hur man förbereder, genomför uppdraget på bästa sätt. Hösten 2013 gavs hennes första bok "En fot i golvet" ut.

Erfarenheter

Åsa har varit kommunikationsdirektör i Schenker, Stena Line och Lindex och var en av Sveriges första miljöchefer. Hösten 2013 gavs hennes första bok En fot i golvet ut.

Språkkunning

Åsa utför uppdrag på svenska, engelska, tyska och franska.

Kontakta oss så berättar vi mer om Åsa Lindell!

"Mycket närvarande i stunden, väl förberedd och med snabb förmåga att läsa av oväntade inslag direkt på plats, skapade Åsa Lindell förutsättningar för inspirerande, livfulla samtal och intressanta diskussioner. Hon förstod våra intentioner, realiserade våra förhoppningar och bidrog i allra högsta grad till att paneldiskussionen blev en mycket lyckad avslutning på vår kurs, HeLP4."

Ann-Catherine Andersson, Prorektor, Konstfack

"Jag tycker att Åsa är en mycket proffsig moderator att arbeta ihop med. Alltid pålitlig, påläst och en känsla för att ställa de rätta frågeställningarna för att få till spännande dynamik på scen. Jag känner mig trygg när Åsa är moderator och vet av erfarenhet att hon alltid levererar med bravur. Jag kan varmt rekommendera henne."

Jan Nilsson, Affärsansvarig, Svenska Mässan

"För att skapa ett bra resultat i ett möte eller på en konferens behövs en moderator som är ordentligt påläst, lyhörd och prestigelös, som kan ställa rätt frågor och samtidigt knyta ihop säcken så att deltagarna förstår den röda tråden. Åsa Lindell gör allt detta på ett otroligt sätt, anpassar sig efter kunden och mottagarnas behov och levererar alltid ett lysande resultat!"

Rebecca Källskog, Personalchef, Post- och telestyrelsen

"Jag har gjort en hel del samtal av den här typen, men detta blev något alldeles särskilt. Det händer ibland att intervjuare och offer kommer nära varandra och därigenom också nära publiken. Det hände här. Främst tack vare Åsas noggranna researcharbete som gjorde det lätt för mig att spinna vidare på frågorna, men också tack vare lättheten och humorn. Jag minns med glädje vårt samtal."

Sven Wollter
Är moderatorn tillgänglig?