Marika Carlsson

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker & konferencier

Marika Carlsson är inte bara väldigt klok och fantastiskt rolig! Utan så mycket mer... Fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag.

Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben och RAW, för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Förutom radio och TV så är Marika en mycket flitigt anlitad ståuppkomiker, föreläsare och konferencier, hon har bland annat varit programledare för den stora DN-galan på stadshuset, QX-galan, Volvo ocean race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Peter Knutson

Kontakta oss så berättar vi mer om Marika Carlsson!

Jag ber Dig vara vänlig att framföra det varmaste och innerligaste TACK till Marika för en helt fantastisk föreställning och med ett innehåll och ett utförande just som vi önskade och hade beställt!

Christer Granqvist, Kommunförbundet Skåne

Stort TACK till Marika för en fantastisk timme med mycket skratt men också allvar. Precis vad vi behövde. Mina förhoppningar uppfylldes med råge!!!

Katrin Larsson, Örebro Läns Landsting

Vill tacka för Marikas medverkan på Tylösand torsdag-fredag förra veckan. Konferensen blev riktigt lyckad och Marika var en mycket viktig del i det. Hennes inspel, värme, humor och genuina sätt lyfte dagarna och inspirerade! Jag är supernöjd :)

Maria Nordin, Region Halland
Är inspiratören tillgänglig?