Messiah Halllberg

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker & konferencier

Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branschen. Karriären som komiker startade 2009.

Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål" och ”Comedy Fight Club”.

Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT - ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram en egen- och mycket framgångsrik podcast: ”Geniförklarat”.

Messiah är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.

Messiah Hallberg har nyligen varit aktuell med sin soloföreställning ”Messiah den missförstådde profeten” som fick succérecensioner.

Trots sin ringa ålder har Messiah Hallberg mer erfarenhet än de flesta komiker och om man pratar med komikerkollegorna så anser de enat en endaste sak: Just nu är Messiah bättre än någonsin.

År 2017 korades Messiah till "Årets manliga komiker" på svenska standupgalan.

Messiah kan bokas som: standupkomiker, konferencier och moderator.

Kontakta oss så berättar vi mer om Messiah Hallberg!
Är inspiratören tillgänglig?