Måns Möller

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker, konferencier, moderator

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.

Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra. I höst (2018) är Måns aktuell med "Världens Historia - Den osminkade sanningen", fortsättningen på succén "Sveriges Historia".

Måns kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Måns Möller!

Vi vill tacka dig för det enormt proffsiga och bra jobb du gjorde, vi är själva jättenöjda med hela dagen och hur det blev och kommer varmt rekommendera dig vidare.

Anna Lindholm, HusmanHagberg AB
Är inspiratören tillgänglig?