Martin Lagos

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker & konferencier

Martin Lagos är en ung stjärna med flera års erfarenhet som professionell komiker. Han är idag ett namn att verkligen räkna med.

Martin Lagos inledde sin standupkarriär under våren 2008 och under våren 2014 gjorde han skådespelardebut på bioduken i Ben Stiller-filmen ”The secret life of Walter Mitty”.

Martins standup är väldigt levande och han berör samhällsaktuella ämnen på ett charmigt sätt men med allvarlig grund. Som komiker är han ödmjuk, engagerad och med hans härliga personlighet fungerar han för all typ av publik. Martin är bra på att specialskriva material och hans akt uppdateras ständigt.

I augusti 2011 vann Martin Lagos priset för ”Årets bästa nykomling” på Svenska Standupgalan med motiveringen: ”Årets pris för bästa nykomling går till en ny stjärna som ständigt förnyar sig, alltid rolig att se. När det dessutom är roligt och intelligent material så är valet ganska självklart. The sky is the limit.”

Martin kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och inspirationsföreläsare.

Foto: Marko Holmgren

 • Vi var jättenöjda med Martins insats. Det kan inte vara lätt att köra ståupp kl 9.00 på morgonen men han gjorde det jättebra. Det var många glada skratt och han gjorde sitt framträdande med stor värme.

  Ewa Sjögren Söderlund
  Medborgarskolan

 • Vi är mycket nöjda och tyckte det var riktigt kul att jobba med Martin. Han var en utmärkt moderator och gjorde vårt seminarium både roligare och intressantare. Med humor och bra frågor skapade Martin en atmosfär som främjade diskussion och engagemang!

  David Gylje
  Teaterförbundets Filmavdelning

Kontakta oss så berättar vi mer om Martin Lagos!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag som matchar era önskemål
 3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse