Susanna Stensdotter

Språk: Svenska, Engelska, Franska

Hemort: Stockholm

Moderator och konferencier

Susanna Stensdotter är en moderator som lyfter både talare och ämnet för dagen genom sin positiva energi och att vara väl påläst och förberedd.

Susanna Stensdotter är med sin seniora erfarenhet mycket duktig på att reflektera över vad som är viktigt att lyfta fram. Hon gör grundliga förberedelser för att på ett tydligt sätt kunna hålla i den röda tråden och skapa ett balanserat driv genom programmet.

Hon formulerar tänkvärda frågor och skapar en trygg och konstruktiv dialog mellan föreläsarna och publiken. Med sitt positiva engagemang och med glimten i ögat skapar Susanna en god stämning omkring sig.

Hon har lång erfarenhet av olika chefspositioner både i Sverige och utomlands, och arbetar nu som konsult inom förändringsledning, ledarskapscoachning och tar alltfler uppdrag som moderator och föreläsare.

Kontakta oss så berättar vi mer om Susanna Stensdotter!

Vi anlitade Susanna som moderator till vår prisceremoni Quality Innovation Award och är fantastiskt nöjda. Susanna lade ner mycket tid och ett stort engagemang på uppdraget och överträffade verkligen våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Susanna!

Karin Cars, Kommunikationsansvarig, SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling

Jag har haft förmånen att jobba med Susanna i två olika roller. I rollen som förändringsledare inom ramen för ett stort program tycker jag att uthålligheten, flexibiliteten, förmågan att kommunicera komplexa saker på ett enkelt sätt och den alltid glada ”yes i can” inställningen var supervärdefull. I rollen som moderator på vår årliga konferens tycker jag att den sprudlande glädjen, modet, erfarenheten, att hon går all in och dessutom bjuder helhjärtat på sig själv är det som sticker ut mest.

Mikael Sundqvist, Enhetschef IT, Offentlig sektor
Är föreläsaren tillgänglig?