Emelie Fågelstedt

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Moderator och digital strateg

Emelie Fågelstedt arbetar som moderator, föreläsare och digital strateg. Som moderator håller hon i den röda tråden och ställer engagerande och relevanta frågor.

Emelie Fågelstedt är digital strateg och frilansjournalist, som har bott och jobbat i Sverige, Japan och Storbritannien. Hon hjälper företag att förstå och hänga med i den tekniska utvecklingen, och att anpassa sina budskap och sin kommunikationsstrategi därefter.

Emelie har varit spårmoderator på Webbdagarna i Stockholm inom områden som Digitalt, Innovation och UX / Design. På Internetdagarna 2017 är hon moderator och ansvarig för ett spår om digitala nomader och framtidens arbetsplats. Hon har även varit moderator och/eller talare på Geek Girl Meetup, Nordic eCommerce Summit och eCommerce Sthlm, så väl som vid olika event i London.

Föreläsare

Emelie är van föreläsare inom digital marknadsföring och framtidens arbetsmarknad, och har bland annat föreläst på Stockholms Universitet, Nackademin och Changemaker Educations.
Läs mer om Emelies föreläsningar här.

Läs mer om Emelie

Som en av grundarna av Svenska Nomader, Sveriges största plattform för digitala nomader, brinner hon för frågor som digitalisering, gigekonomin och ett arbetsliv i förändring. Flera av hennes texter går att läsa på Internetworld.se och Svenskanomader.se.

Kontakta oss så berättar vi mer om Emelie Fågelstedt!

"Emelie Fågelstedt har med stort engagemang modererat kunskapsspår på Webbdagarna Stockholm både 2016 och 2017.

Hennes moderatorskap vilar på en grund av nyfikenhet och kunskap och har varit mycket uppskattat av såväl besökarna som oss som arrangör."

Katarina Strömberg, Chefredaktör, moderator och programmakare Internetworld/Webbdagarna
Är moderatorn tillgänglig?