Charlotta Wikström

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Moderator och facilitator

Charlotta Wikström är en mycket erfaren och uppskattad moderator. Hon har modererat allt från större konferenser till boklanseringar och mindre företagsengagemang.

Charlotta Wikström är med sin långa och varierande erfarenhet mycket skicklig på att analysera vad som ska lyftas fram och vad som är centralt. Hon levererar välformulerade tänkvärda frågor och skapar en givande dialog mellan talare och publik. Charlotta är helt enkelt bra på att få ut det bästa av alla inblandade parter.

Charlotta har 25 års erfarenhet av operativa och ledande befattningar inom marknadsföring, varumärkesbyggande och Talent Management på sin meritlista. Charlotta har jobbat femton år på SAS, varit marknadschef på ComHem, Vice president Sales & Marketing på OMX Stockholmsbörsen, kommunikationsdirektör på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och Senior Vice President HR i Eniro koncernen.

Charlotta har dessutom mångårig erfarenhet av ledarskap, organisationsutveckling och är en guru inom mentorskap. 2010 startade Charlotta upp en konsultverksamhet. Charlotta har styrelseuppdrag i Kungsleden AB och Forsen. Hon är också grundutbildad Psykoterapeut från St. Lukas Stiftelsen i Stockholm. Charlotta är civilekonom och DIHR (marknadskommunikation). Hon är också författare till bästsäljaren Vinnande Mentorskap och Talent Management i praktiken som blev nominerad till årets HR bok 2011.

Charlotta med sin unika spetskompetens tar såväl moderatoruppdrag som föreläsningsuppdrag. Läs mer om Charlottas föreläsningar om Talent Management och mentorskap här.

Kontakta oss så berättar vi mer om Charlotta!

"Charlotta är engagerande och involverande när hon delar med sig av sin enorma kunskap och erfarenhet.
Hon ger massor av energi!"

Är moderatorn tillgänglig?