Jesper Rönndahl

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker, "info-tainer" & moderator

Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer. Jesper är en riktig info-tainer!

Jesper Rönndahl känner ni igen från program som Institutet i P3, TV3′s Extra Extra eller På Spåret i SVT som han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016!

2015 såg ni honom i sin slutsålda komiska föreställning ”Bildbevis” och under 2017 hade han premiär för sin nya föreställning vid namn "Senaste nytt".

Under 2018 kan ni se Jesper på SVT när han leder satirprogrammet "Svenska nyheter" som ska förklara varför saker är som de är, och hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte visste var politik.

Jesper Rönndahl kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Paul Lindqvist

Kontakta oss så berättar vi mer om Jesper Rönndahl!

I går hade vi ju äran att få ta del av en fantastisk person, Jesper Rönndahl. I morse hade vi en liten summering och konstaterade att Jespers insats, energi och engagemang var fantastisk bra och uppskattat. Han levererade precis den avvägningen av professionalism inom ämnet och komik som vi förväntade oss. En bra mix som blev ett vinnande koncept med många skratt.
Så tack så mycket för ett bra samarbete och hälsa till Jesper med en stor mängd beröm för hans insats.

Marcus Wiedeheim
Är inspiratören tillgänglig?