Carin da Silva

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Konferencier, moderator & dansinstruktör

Som konferencier och moderator är Carin da Silva alltid påläst och bra på att känna in publiken samtidigt som hon är spontan och utstrålar mycket härlig energi!

De flesta av oss blev bekanta med Carin da Silva när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har även sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Carin arbetar ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför till många event.

Med ett leende och en positiv energi tar sig Carin an nya utmaningar. Det bästa hon vet är att utmana sig själv och att underhålla!

Carin kan bokas som konferencier, moderator eller dansinstruktör till ert event.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Carin da Silva!

"Carin da Silva är en fantastisk och energisprudlade personlighet. Hon bjuder på skratt och dans både på scenen och i kulissen. Hon håller deltagarnas energi på topp genom en hel kväll och för oss som arrangör känns det tryggt att lämna kvällen i Carins varma händer."

Magnus Lindner & Sanna Brickstad, Unionen Stockholm
Är inspiratören tillgänglig?