Annika Dopping

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Moderator, facilitator, hållbarhetslots

Som moderator använder Annika Dopping sin närvaro, skärpa och härliga humor för att skapa meningsfulla möten. Hennes ambition är att alla medverkande ska få med sig nya insikter som kan omsättas i praktisk handling.

Annika Doppings medverkan präglas av kompetens, trovärdighet och värme. Hon är expert på att som länk mellan scen och publik förtydliga och förstärka angelägna budskap och hennes autentiska engagemang väcker handlingskraft och framtidstro.

Annika ställer höga krav på sitt eget förberedelsearbete, så att hon tryggt kan lotsa föreläsare, publik och övriga intressenter framåt med hjälp av en ständigt pågående omvärldsanalys. Hennes fokus är att locka fram det bästa i människor och organisationer och utifrån det driva konstruktiv utveckling. Dessutom är Annika en besjälad folkbildare med passion för att sprida goda exempel som kan bidra till ett ansvarsfullt, medmänskligt och hållbart samhälle.

Med sin gedigna TV-producentbakgrund och över 500 uppdrag som moderator är Annika en kvalitetssäkring för värdeskapande och målgruppsdesignad kommunikation både internt och externt.

 • Känslan av att tillhöra en (=1) familj lyckades Annika förmedla och förstärka under våra dagar på PD Forum. Styrkan låg i att locka fram det bästa och genuina ur de personer som vi lyfte fram på scenen. Det är en mängd olika personligheter och Annika lyckades verkligen att skapa både kemi, lust och energi hos samtliga deltagare. Det i sin tur bidrog till att vi fick ett väldigt rappt och integrerat program som också inkluderade publiken.

  Jennifer Carlsson
  Head of Communication
  NCC Property Development Nordic AB

 • Annika Dopping har, utöver själva modererandet av konferensen, fungerat som ett ovärderligt bollplank i vår process med att utveckla kvalitetsarbetet (i kundval/i kommunen). Hon har utmanat oss att ta effekterna av konferensen till högre, strategiska höjder, hitta talande exempel att lyfta fram under konferensen samt guidat oss till det bästa upplägget för att nå delaktighet, personlighet och intresse under konferensen.

  Annika Londono
  Internationell samordnare, Nacka Kommun

 • Hej Annika, jag vill bara än en gång tacka för din fantastiska prestation idag! Det blev riktigt, riktigt bra och öppnade både dörrar och sinnen! Väldigt starkt o berörande i delar och knivskarpt och faktatungt i andra delar och allt detta styrde och balanserade du på ditt charmfulla och proffsiga sätt! Känn dig nu riktigt nöjd och ha en härlig kväll!

  Inger Holmström
  Senior Partner, Priority Group

 • Saying that Annika is a ”good” moderator is like saying that Meryl Streep is a good actress – it doesn’t even begin to describe the skills this person has. It’s that combination of a soft, gentle and bubbling personality with a total control of the event she is moderating. She makes it look easy, chatting with people on stage, helping stressed and nervous speakers feel comfortable, making sure the right questions are being asked and answered. I have moderated a few events myself and know how difficult it is to make it look relaxed. With Annika as moderator, the event has the highest chance of becoming a success.

  Robert Almqvist,
  Director PR and External Communications
  CGI Sweden

 • Jag uppfattar dig mer som en facilitator än som ren moderator. Du drivs av ett stort personligt engagemang för hållbarhetsfrågor och bottnar även i egen kunskap, något som både ger trovärdighet och inspiration.

  Mats Djurberg
  Generaldirektör, Svenska Unescorådet

 • Stort och varmt tack för din superproffsiga insats i går igen vid poddinspelningen. Det är en njutning att få se och höra dig i ”action”. En befriande självklarhet i ditt sätt att samtalsleda.

  Peter Griepenkerl Lööf
  Kanslichef, Stiftelsen Länsförsäkringsgruppens forsknings- och utvecklingsfond

Kontakta oss så berättar vi mer om Annika Dopping!
Är moderatorn tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag som matchar era önskemål
 3. Ni väljer moderator och vi skickar en bekräftelse med vår unika moderatorgaranti och nöjd-kund-garanti