Helena Berggren

Språk: Svenska

Hemort: Göteborg

Moderator och föreläsare

Helena Berggren är energi och glädje, hon skapar god stämning. Hon fångar sin publik och leder med värme, kunskap och en mycket hög grad professionalitet. Hon har naturlig pondus, hon är tydlig och insiktsfull. Med stor social kompetens och full närvaro skapar hon engagemang hos de hon möter.

Helena Berggren är kvick och har en stor portion humor. Hon lämnar inget åt slumpen. Hon är duktig på att fördela ordet och gör vilket event inom vilket ämne som helst intressant både för föreläsarna och publiken. Oavsett om det är en sluten debatt inför en mindre skara eller ett stort offentligt evenemang så skapar Helena en trygg, intressant och underhållande stämning.

Helena är alltid påläst och förberedd och levererar över förväntningarna. Hon är lyhörd och fångar följdfrågor i farten, hon håller tempo och intresse uppe.

Erfarenheter

Helena har lång erfarenhet av att stå på scen, dels som flitigt anlitad föreläsare, men också som utbildare och facilitator i näringslivet. Hon har även haft ett eget radioprogram där hon i direktsändning hade över 250.000 lyssnare per vecka.

Helena har erfarenhet från många branscher och har arbetat med ledarskap de senaste 25 åren. Bland hennes uppdragsgivare finns bland annat Göteborgs- och Lunds universitet, offentlig sektor och privata näringslivet.

Kontakta oss så berättar vi mer om Helena Berggren!

"Helena är en stor inspiratör och glädjespridare som öppnar upp för samtal och skapar förutsättningar för bra gruppdynamik. Med Helena som moderator/kursledare får man aldrig en tråkig stund."

"Helena har en förmåga att kombinera tydlighet med ett trevligt sätt som gör henne till en lysande facilitator. Hon är en utmärkt lyssnare och utifrån det styra dialogen så stämningen blir trivsam men ändå med fullt fokus på ämnet."

Är moderatorn tillgänglig?