Henrik Schyffert

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Konferencier

Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer som til exempel den hyllade showen "ÄGD – vad kostar ett rikare liv?" tillsammans med Fredrik Lindström. Han är dessutom en erfaren konferencier och populär föreläsare.

Henrik Schyffert har under många år hållit i hundratals konferenser och events. Allt från Investors styrelsemöten och regeringssammankomster till plåtslagarfirmor i Flen och skoldiscon (klass 7b i Kristofferskolan – mycket lyckad kväll!).

Han kan både hålla i diskussioner och ställa seriösa frågor till ekonomiansvariga i SEB:s styrelse men även göra 20 minuter jätterolig standup efter kaffet och innan bandet går på.

Komiker

Henrik Schyffert jobbar oftast som komiker. Han har genom åren gjort mängder av radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor i SVT:s serie “Dokument: Humor”, gjort "NileCity", "Percy Tårar", "I Manegen..." och "Torsk på Tallinn", medverkat i SVT:s ”Landet brunsås” tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren och varit med och gjort filmen ”Fyra nyanser av brunt”.

Han har också gjort mycket standup, monologen "The 90's – ett försvarstal", "Ljust och Fräscht" med Fredrik Lindström och till och med spelat på Dramatens stora scen med pjäsen "Drömmen om Herrön" tillsammans med Killinggänget. Han har också regisserat flera olika tv-serier, bland annat ”Allt faller” för TV4.

Henrik tar uppdrag som komikerkonferencier och föreläsare.

Foto: Morgan Norman

Kontakta oss så berättar vi mer om Henrik Schyffert!
Är moderatorn tillgänglig?