Thomas Järvheden

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker & konferencier

Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt.

Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, till exempel Norra Brunn, Raw, Ruby´s (Göteborg), MACK (Malmö) etc.

Thomas Järvheden sysslar med Standupshower, konferencierjobb och föreläser i ämnet – Se humorn i vardagen! Thomas standupshower blandas ofta med ett par låtar.

Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och inspirationsföreläsare.

Foto: Robert Eldrim

 • …Bäst för kvällen är utan tvekan Thomas Järvheden som visar många nyanser, tajming och en stor dos lekfullhet i sina skämt. Det är träffsäkert och med stor igenkänningsfaktor. Särskilt bra är uppföljaren på Youtube-succén om Bamse. Han leker den här gången med tanken på Alfons Åberg som 13-åring och imiterar alla rösterna perfekt.

  Arbetarbladet Gävle

 • Konferenciéruppdrag Handelsgalan, Norrköping

  ”Thomas gjorde ett fantastiskt jobb! Bästa konferencieren vi haft! Och vilken underbar person 🙂 Det blev verkligen så himla bra! TACK!!”

  Anna Lundahl
  Mötesfabriken

Kontakta oss så berättar vi mer om Thomas Järvheden!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag som matchar era önskemål
 3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse