Thomas Järvheden

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standupkomiker & konferencier

Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt.

Thomas är nu inne på sitt 18e år som ståuppkomiker. Ibland ser man honom i några små-lustiga TV-program, men det är live-standup han verkligen kan. Där och då blir det riktigt, riktigt roligt.

Genom åren har han belönats med priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Du kan regelbundet se honom på alla Sveriges professionella standupklubbar, till exempel Norra Brunn, Raw, Ruby´s (Göteborg), MACK (Malmö) etc.

Thomas Järvheden sysslar med Standupshower, konferencierjobb och föreläser i ämnet – Se humorn i vardagen! Thomas standupshower blandas ofta med ett par låtar.

Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och inspirationsföreläsare.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Thomas Järvheden!

Bäst för kvällen är utan tvekan Thomas Järvheden som visar många nyanser, tajming och en stor dos lekfullhet i sina skämt. Det är träffsäkert och med stor igenkänningsfaktor. Särskilt bra är uppföljaren på Youtube-succén om Bamse. Han leker den här gången med tanken på Alfons Åberg som 13-åring och imiterar alla rösterna perfekt.

Arbetarbladet Gävle

Thomas gjorde ett fantastiskt jobb! Bästa konferencieren vi haft! Och vilken underbar person :)

Det blev verkligen så himla bra! TACK!!

Anna Lundahl, Mötesfabriken
Är inspiratören tillgänglig?