Alexandra Pascalidou

Språk: Svenska, Engelska, Grekiska

Hemort: Stockholm

Moderator, konferencier, debattledare

Alexandra Pascalidou arbetar som moderator, konferencier, debattledare och föreläsare. Professionell, påläst, analytisk och entusiasmerande blir det inte en trist minut. Hon inspirerar med sina omvärldsanalyser, ställer de svåra frågorna med finess, rör vid de ömma punkterna med elegans och sprider värmande skratt.

Alexandra Pascalidou kan arbeta på svenska, grekiska, engelska och kommunicera på franska, spanska, rumänska, italienska, norska och danska. Hon har studerat och arbetat i Grekland i flera år och tillbringat längre perioder i Latinamerika, Thailand, NYC och Los Angeles. Hennes kontaktnät sträcker sig över världen – från Singapore till San Fransisco och Santiago.

Alexandra har förutom TV-sända galor och debatter även presenterat White Guide Galan på Grand Hotel, ABBs och IBMs Framtidsdagar, ICA-galan men också svårare uppdrag som den stora manifestationen för Brandkatastrofens Offer på Scandinavium i Göteborg. På Eurovision 2013 i Malmö modererade Alexandra presskonferenserna och gjorde vinnarintervjun på Euroclub.

Alexandra är med och arbetar långsiktigt med kunderna, medverkar i idéprocesser för att skapa den bästa konferensen.

Kontakta oss så berättar vi mer om Alexandra Pascalidou!

"Alexandra är karismatisk, lyhörd och tillmötesgående. Hon utförde uppdraget bättre än någon annan moderator jag använt mig av.
Men framförallt så gjorde hon ett enastående jobb med så kort varsel. Två dagar.
Det kallar jag för talang!"

Ishtar Touailat, Stockholms Universitet
Är moderatorn tillgänglig?