David Batra

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Standup, konferencier, föreläsare

David Batra är en av landets populäraste komiker. Det blir otroligt roligt, det vet alla som har sett honom.

Som standupkomiker har David gjort över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Förutom en av många sedd som landets roligaste komiker kan även David bokas som: konferencier, moderator och föreläsare.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om David Batra!

"Stort tack…
..för din stand-up under vår middag i Winterviken i måndags David.
Du var otroligt rolig, bra och uppskattad :)"

Per Kjellander, Vd, EGMONT

"Tack David för att Du gjorde vår julfest till en succé – bästa festen hittills säger många! Du höjde en redan hög stämning till en ännu högre nivå, alla var på ett strålande festhumör. Skickligt är, när Du lindar in vår verksamhet i Ditt nummer – det blir oftast extra bra när personalen känner att det är speciellt för dem!

Ett stort lycka till med Din kommande show."

Bonnierförlagen

"David Batra är en suverän scenintervjuare, samtalsledare, moderator. Hans värdskap är av det slaget att han inte för mycket försöker göra det till sin kväll, utan styr och lyssnar med utmärkt balans, är snabb nog i skallen att stoppa in en kvickhet eller ett ifrågasättande där det behövs, verkar genuint intresserad av vad gästerna har att säga. Han känns helt naturlig och, ja, trivsam i sin roll."

Niklas Wahllöf, DN, (David Batras podcast LIVE på Scalateatern)
Är artisten tillgänglig?