Sarah Dawn Finer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Musikartist & konferencier

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Sarah varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna “I Remember Love” och ”Moving On”. Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen. 

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen och även axlat det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit sommarpratare, programledare för ”Musikhjälpen” samt värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

Vi har också fått se Sarahs komiska talang när hon spelat EBU-tanten Lynda Woodruff, som blivit en återkommande succékaraktär efter det att hon dök upp i en sketch i Melodifestivalen 2012.

Sarah Dawn Finer har de senaste åren varit ute på flera bejublade turnéer, både med intima akustiska spelningar och större konserthusturnéer. De har dessutom hyllats i media. UNT skrev att den personliga föreställningen fick publiken att brista ut i både tårar och skratt och Expressen skrev att hon ”får luften att vibrera av känslor”.

Sarah Dawn Finer har också den senaste tiden uppträtt på Sveriges Radios stora 90-årsfest och på den historiska välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar.

Sarah är även uppskattad konferencier.

Kontakta oss så berättar vi mer om Sarah Dawn Finer!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag som matchar era önskemål
  3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse