Sarah Dawn Finer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Musikartist & konferencier

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Sarah varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna “I Remember Love” och "Moving On”. Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen.

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen och även axlat det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit sommarpratare, programledare för "Musikhjälpen" samt värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

Vi har också fått se Sarahs komiska talang när hon spelat EBU-tanten Lynda Woodruff, som blivit en återkommande succékaraktär efter det att hon dök upp i en sketch i Melodifestivalen 2012.

Sarah Dawn Finer har de senaste åren varit ute på flera bejublade turnéer, både med intima akustiska spelningar och större konserthusturnéer. De har dessutom hyllats i media. UNT skrev att den personliga föreställningen fick publiken att brista ut i både tårar och skratt och Expressen skrev att hon "får luften att vibrera av känslor”.

Sarah Dawn Finer har också den senaste tiden uppträtt på Sveriges Radios stora 90-årsfest och på den historiska välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar.

Sarah är även uppskattad konferencier.

Kontakta oss så berättar vi mer om Sarah Dawn Finer!
Är inspiratören tillgänglig?