Trine Grönlund

Språk: Svenska, Engelska, Danska

Hemort: Lund

Moderator, konferencier, föreläsare

Trine Grönlund är känd för att vara en karismatisk, påläst och engagerad moderator som har en förmåga att få alla att känna sig trygga på scenen. Hon har lett flertalet stora näringslivsevent i Öresundsregionen, på såväl den svenska som den danska sidan. 

Många väljer att ta in Trine Grönlund som moderator i diverse projekt för att sprida god energi från scenen och i själva programutvecklingen.

Vare sig det är avancerade paneldebatter eller djupgående intervjuer, tusentals förväntansfulla kunder eller ett hundratal entusiastiska entreprenörer, lyckas hon alltid skapa en personlig stämning omkring sig.

Hon är en mästare på att kombinera business med feelgood och hon har en förmåga att alltid locka fram såväl fakta som de mjuka värdena och människorna bakom affärsfasaden. Hon modererar, programleder och föreläser lika bekvämt på engelska, svenska och danska.

Trine är själv en högpresterande, passionerad världsmedborgare som arbetade 12 år i New York som chef inom IT- och reklambranschen. Idag är hon en eftertraktad och uppskattad föreläsare, företagskonsult och moderator som har suttit med i åtskilliga styrelser och advisory boards. Hon tänker ständigt utanför boxen, gör allt med 100% passion och älskar extraordinära projekt som förändrar den värld vi lever i.

Trine kan även bokas som föreläsare, läs mer här.

Kontakta oss så berättar vi mer om Trine Grönlund!

Vill bara framföra att jag tyckte du var en strålande moderator!

Christer Björkman, Eurovision Song Contest

Stort tack för att du var moderator på vårt Öresundsseminarium! Du skötte det galant, och jag tycker det blev ett riktigt spännande seminarium – och det hörde jag många andra säga också!

Eskil
Är moderatorn tillgänglig?