Yamina Enedahl

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

En engagerad moderator

Yamina Enedahls specialitet är att sätta människan i centrum och skapa konferenser som leder till mål. Det gör hon genom att jobba med intellektuell, auditiv och visuell höjd samt att kombinera moderatorn, talaren, ledaren, nörden, organisationskonsulten, coachen och musikern inom sig.

Hennes samhällsintresse, viljan att utgöra en positiv skillnad och att få människor och organisationer att utvecklas är hennes drivkrafter som skapar ett engagemang som märks.

Yaminas unika erfarenheter ger henne både bredd, djup och en förmåga att möta olika sorters människor och leda dialogen mot konferensens syfte och mål. Med sin positiva karisma och behagliga röst skapar hon en skön stämning omkring sig samtidigt som hennes skarpa frågor tar dialogen till nästa nivå.

Yamina gillar att jobba nära uppdragsgivarna och föreläsarna i syfte att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt för alla.

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, föreläsare, och licensierad mental tränare med mer än femton års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare på olika nivåer och i alla samhällsgrupper. Läs mer om Yasminas föreläsningar här.

Kontakta oss så berättar vi mer om Yamina Enedahl!

Yaminas tydliga och raka kommunikation innan, under och efter vår konferens var en starkt bidragande orsak till att konferensen nådde sin målsättning att både skapa inspiration och leda till konkreta idéer för kommande samarbeten. Våra varmaste rekommendationer att anlita Yamina om ni söker en moderator som lyckas sätta människan i centrum och lyfta engagemanget till en ny nivå.

Projektledarna, Södertörnskonferensen 2017
Är moderatorn tillgänglig?