Yamina Enedahl

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

En engagerad moderator

Yamina Enedahls specialitet är att sätta människan i centrum och skapa konferenser som leder till mål. Det gör hon genom att jobba med intellektuell, auditiv och visuell höjd samt att kombinera moderatorn, talaren, ledaren, nörden, organisationskonsulten, coachen och musikern inom sig. Hennes samhällsintresse, viljan att utgöra en positiv skillnad och att få människor och organisationer att utvecklas är hennes drivkrafter som skapar ett engagemang som märks.

Yaminas unika erfarenheter ger henne både bredd, djup och en förmåga att möta olika sorters människor och leda dialogen mot konferensens syfte och mål. Med sin positiva karisma och behagliga röst skapar hon en skön stämning omkring sig samtidigt som hennes skarpa frågor tar dialogen till nästa nivå.

Yamina gillar att jobba nära uppdragsgivarna och föreläsarna i syfte att skapa en så bra helhetsupplevelse som möjligt för alla.

Yamina Enedahl är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, föreläsare, och licensierad mental tränare med mer än femton års erfarenhet av att coacha och inspirera individer, grupper och ledare på olika nivåer och i alla samhällsgrupper. Läs mer om Yasminas föreläsningar här.

  • Yamina är en varm estradör med pondus och tydlighet. Dessutom är hon en professionell och nyfiken samarbetspartner som ser nya möjligheter och banar väg för innovation. En fantastisk resurs i viktiga projekt. Vi har haft förmånen att samarbeta med henne kring Södertörnskonferensen där hon med bravur modererade en heldagskonferens med toppolitiker och tjänstemän från åtta Stockholmskommuner.

    Yaminas tydliga och raka kommunikation innan, under och efter vår konferens var en starkt bidragande orsak till att konferensen nådde sin målsättning att både skapa inspiration och leda till konkreta idéer för kommande samarbeten. Våra varmaste rekommendationer att anlita Yamina om ni söker en moderator som lyckas sätta människan i centrum och lyfta engagemanget till en ny nivå.

    Projektledarna för
    Södertörnskonferensen 2017

Kontakta oss så berättar vi mer om Yamina Enedahl!
Är moderatorn tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag som matchar era önskemål
  3. Ni väljer moderator och vi skickar en bekräftelse med vår unika moderatorgaranti och nöjd-kund-garanti