Caroline Ravn

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Magiker och konferencier

Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Hon kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på  event, konferenser eller andra slags tillställningar.

Fotograf: Addemotion 2.0

Magi handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med – något Caroline bemästrar till fullo.

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

”Jag har alltid älskat trolleri – den allra vackraste av konstformer – enda sedan min farfar lärde mig trolla som liten. Det tog ett par år och ett par villovägar för att förstå att jag faktiskt skulle kunna ägna mig åt trolleri på heltid”, säger Caroline.

Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge ert event en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Du kan även boka Caroline om du vill ha en magisk konferencier till er nästa konferens!

Typer av uppdrag:
  • Mingel- och scenunderhållning
  • Konferencier
  • Mässunderhållare
  • Exklusiva closeup-shower
  • Scenshower

Kontakta oss så berättar vi mer om Caroline!

"Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent."

Är artisten tillgänglig?