Johnny Sundin

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Västerås

Inspirationsmoderator

Som moderator hjälper Johnny Sundin er att skapa effektiva möten att minnas. Med energi och värme modererar Johnny dialoger med de olika nyckelpersonerna på scenen som ger ett mervärde. Han gör gedigna förberedelser och research för att alltid tvinna den röda tråden så stark och tydlig som möjligt.

Varje möte och konferens är en unik världspremiär. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande.

Gedigen erfarenhet och hjälp i planeringsarbetet

Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde - så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Och hur man kan få växelverkande kommunikation - med intressanta och personliga intervjuer - utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder.

Redan i planeringsfasen kan Johnny hjälpa till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns - och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid.

Johnny Sundin har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare - och - en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Kontakta oss så berättar vi mer om Johnny Sundin!

Vi har haft Johnny Sundin som konferencier vid flera stora events och galor och det är verkligen en favorit i repris! Johnny är kreativ och delaktig, och får oss dessutom alltid att känna en stor trygghet. Han hanterar lättsamma tillställningar med en härlig komisk ådra och lockar till skratt med sin snabbtänkthet.

Carina Bergström, Marketing Manager, Trippus

Vi anlitade Johnny Sundin som moderator och föreläsare till vårt viktigaste kundevent. Han kom in som en inspirerande frisk fläkt och såg till att dagen gick som planerat. Johnny är också väl strukturerad, enkel att jobba med och kom med många egna idéer som han sammanförde med våra för att vi skulle få ut vårt budskap på ett professionellt och tydligt sätt.

Christian Ostrenius, Head of Sales & Marketing, Swedish Radio Supply AB
Är moderatorn tillgänglig?