Mi Ridell

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Borgholm/Öland

Moderator, föreläsare, sångerska

Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Hon bokas flitigt som moderator, föreläsare och artist eftersom hon som behärskar ämnet, publiken och musiken.

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; hon är alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng.

På grund av sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisationsförmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen!

Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett professionellt sätt.

Mi är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Som föreläsare talar Mi om kommunikation, kroppsspråk och presentationsteknik och levererar alltid med högt engagemang, energi och glädje. Läs mer här om Mi som föreläsare.

Mi Ridell kan leda ert event, hålla en inspirationsföreläsning och förgylla med musikalisk underhållning. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller.

Foto: Agata Jensen

Kontakta oss så berättar vi mer om Mi Ridell!

Men självklar pondus och professionalism ledde Mi oss idag.Vi uppskattade att hon läst på om oss, skrev en egen Bixia- sång som innebar en härlig vi-känsla och laddade oss med energi.

Kim Blomster, Bixia AB

Letade efter en konferencier och fick utöver detta även en gala-artist och en kvicktänkt, påläst moderator – alltihop förpackat i glittrande energi. Suveränt genomfört Mi!

Rolf Thomander, AUDI Volkswagen
Är moderatorn tillgänglig?