Rickard Olsson

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Moderator och konferencier

Rickard Olsson har i många år anlitats som moderator och konferencier. Han är idag en av landets mest populära och folkkära programledare och känns igen från SVT-program som "Binkolotto", ”Vem vet mest”, ”Sommarkväll” och ”Wild Kids”.

Tidigare har Rickard varit programledare för Bingolotto (TV4), Söndagsöppet i SVT tillsammans med Lotta Engberg, Nyhetsmorgon i TV4 och Melodifestivalen. Varje dag, fem dagar i veckan under hela tio år mellan 2008 – 2018, ledde Rickard Vem Vet Mest på SVT. Imponerande 1500 program blev det!

Rickard Olsson har lett tunga galor som Aftonbladets TV-pris 2006 och TV-priset Kristallen, 2007 tillsammans med Ann Söderlund samt 2009 då han ledde galan själv. Rickard var också värd för invigningen av Solheim Cup 2007 från Torget i Halmstad, inför 390 miljoner TV-tittare världen över via bland annat CNN International och Golf Channel.

Under många år har Rickard anlitats som moderator och konferencier för bland annat flera av dom största företagen i Sverige och Norden samt av institutioner som Landsting, kommun och Eu-kommissionen.

Med sin rika erfarenhet och bredd har han skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt sy i hop ett heldagsevenemang och kan tack vare sin kunnighet och rutin både reflektera, vara underhållande och intressant.

I samarbete med Promotor Media.

Kontakta oss så berättar vi mer om Rickard Olsson!

Med värme och glimten i ögat fångar denna rutinerade moderator publikens uppmärksamhet. Han har lång och gedigen erfarenhet och är oerhört uppskattad av alla typer av publik. Hans personlighet och imponerande allmänbildning gör att han passar lika bra som underhållande konferencier i festliga sammanhang som seriös moderator och debattledare

Är moderatorn tillgänglig?