Rickard Olsson

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Moderator och konferencier

Rickard Olsson har i många år anlitats som moderator och konferencier. Han är idag en av landets mest populära och folkkära programledare och känns igen från SVT-program som ”Vem vet mest”, ”Sommarkväll” och ”Wild Kids”.

Rickard Olsson har lett flera stora galor som bland annat TV-priset Kristallen. Han har också varit värd för invigningen av Solheim Cup 2007 inför 390 miljoner TV-tittare världen runt.

Med sin rika erfarenhet har Rickard skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt kunna sätta ihop ett heldagsevenemang. Utifrån sin bredd och kompetens kan han både reflektera för att ställa kompletterande frågor, vara underhållande samt väcka intresse och nyfikenhet hos deltagarna.

Rickard har genomfört uppdrag som moderator hos flera av de största företagen i Sverige och Norden samt institutioner som landsting, kommuner och EU-kommissionen.

I samarbete med Promotor Media.

  • Med värme och glimten i ögat fångar denna rutinerade moderator publikens uppmärksamhet. Han har lång och gedigen erfarenhet och är oerhört uppskattad av alla typer av publik. Hans personlighet och imponerande allmänbildning gör att han passar lika bra som underhållande konferencier i festliga sammanhang som seriös moderator och debattledare.

Kontakta oss så berättar vi mer om Rickard Olsson!
Är moderatorn tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag som matchar era önskemål
  3. Ni väljer moderator och vi skickar en bekräftelse med vår unika moderatorgaranti och nöjd-kund-garanti