Kristina ”Keyyo” Petrushina

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Konferencier och moderator

Kristina ”Keyyo” Petrushina har deltagit i flera folkkära TV-program. Hennes sommarprat 2021 berörde många lyssnare. Hon har haft en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Hon syns ofta i TV-rutan och har bland annat varit programledare för “Keyyo med Rheborg i Ryssland”, “18 kvm” och “Är du helt hundra?” på SVT, Talang på TV4 tillsammans med Pär Lernström, Barncancergalan på TV4 med Carina Berg, ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” på SVT, samt så har hon lett uppvärmningen av Melodifestivalen tillsammans med David Sundin. Utöver programlederiet har man också kunnat se Kristina som medverkande i flera TV-produktioner, bland annat Let’s Dance där hon slutade på tredje plats, och “Svenska powerkvinnor” på Viaplay.

2020 fick Kristina även äntligen uppfylla en av hennes största drömmar och släppa kokboken “Mitt livs buffé”.

Under våren och hösten 2018 var Kristina ute på Sverigeturné med soloshowen ”Ryssen kommer”, regisserad av Anna Vnuk.

Sedan 2017 har Kristina podden ”Frågar åt en kompis” tillsammans med Hampus Hedström, och hon är även en van radiopratare i program som Morgonpasset i P3 och Mix Megapol. År 2021 fick hon dessutom den stora äran att vara sommarpratare i P1.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om Kristina ”Keyyo” Petrushina!
Är moderatorn tillgänglig?