Kristina ”Keyyo” Petrushina

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Konferencier och moderator

Kristina ”Keyyo” Petrushina har deltagit i folkkära TV-program som Let’s Dance och Bäst i Test. Hennes sommarprat 2021 berörde många lyssnare. Hon har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland och trots sin unga ålder har hon redan varit en aktiv video-bloggare i nio år.

Hon vänder sig till en bred publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Keyyo är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Hon har turnerat med sin föreställning ”Ryssen kommer!”, gjort tv-programmen ”Keyyo och Rheborg i Ryssland” och ”1/2 rum och kök” samt skrivit den personliga kokboken ”Mitt livs buffé”.

Andra program Kristina har varit programledare för är: Talang med Pär Lernström, Barncancergalan med Carina Berg, ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” på SVT, samt så har hon lett uppvärmningen av Melodifestivalen tillsammans med David Sundin.

Keyyo har även lett den stora Live-galan ”Guldtuben” på Cirkus i Stockholm tillsammans med Kodjo Akolor – där hon även vann två av de största priserna.

Foto: Robert Eldrim

Kontakta oss så berättar vi mer om
Kristina ”Keyyo” Petrushina!
Är moderatorn tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag som matchar era önskemål
  3. Ni väljer moderator och vi skickar en bekräftelse med vår unika moderatorgaranti och nöjd-kund-garanti