Vi hjälper dig hitta rätt underhållare!

Söker ni en komiker, stå-uppare, schlagerstjärna, eller en rolig teambuildings aktivitet? Kontakta oss så hjälper vi er att höja stämningen på ert nästa evenemang eller kick-off!

 • Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i serien "Starke Man" och wannabe-katoliken bredvid Johan Glans i "Halvvägs Till Himlen".

  Läs mer om…
 • I över 25 år har Ann roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

  Läs mer om…
 • Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".

  Läs mer om…
 • Tillsammans tänjer Peter Brynolf och Jonas Ljung på gränserna för hur en magishow kan se ut. Humor, psykologisk vilseledning och fingerfärdighet kombineras i ett högt tempo med storslagna illusioner och specialeffekter. Räkna med silvertejp, en älg och paintballpistoler när duon intar scenen.

  Läs mer om…
 • Som konferencier och moderator är Carin da Silva alltid påläst och bra på att känna in publiken samtidigt som hon är spontan och utstrålar mycket härlig energi! Kombinationen av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför till många event.

  Läs mer om…
 • Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Hon kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på event, konferenser eller andra slags tillställningar där det behövs magi.

  Läs mer om…
 • David Batra är en av landets populäraste komiker och mycket folkkär tv-personlighet. Det blir otroligt roligt, det vet alla som har sett honom. Hans briljanta reflektioner förvandlas till publikens igenkännande skratt. David bokas som stand-up komiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Emma Molin är komiker, manusförfattare, skådespelare och en av Sveriges skarpaste kvinnor. Hon leder också stora event och tv-sända galor som Grammisgalan och Guldbaggegala. Emma föreläser om kreativitet, humor samt tipsar om hur man talar inför andra och fångar en publik.

  Läs mer om…
 • Erik Olkiewicz är Sveriges främste hypnotisör. Han är en av få i världen som kan underhålla och inspirera med hypnos på scen. Denna enastående kombination förvandlar en vanlig konferens eller kickoff till årets snackis och till en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster.

  Läs mer om…
 • Fredrik Lindström har blivit en av landets mest populära personer tack vare sitt unika sätt att blanda underhållning med folkbildning. Han är en mycket populär komiker, talare och konferencier. Den specifika svenska mentaliteten är ett område som ofta avhandlas när Fredrik föreläser.

  Läs mer om…
 • Fredrik Swahn kan bokas som musikartist, konferencier och föreläsare. Tack vare en bred repertoar och lång erfarenhet är han en artist som går hem i alla läger och han har en säregen förmåga att snabbt sätta sig in i olika situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av hans kännetecken.

  Läs mer om…
 • Gabriel Forss är känd som en av Sveriges främsta körledare. Varje vecka samlar han mer än två tusen sångare i sina körer. Ni kan boka honom som ledare av er egen köraktivitet, inspirerande föreläsare eller som konferencier. Utöver musiken har Gabriel även hunnit med att släppa sin första bok “Äntligen”.

  Läs mer om…
 • Galenkonsulten ger ert event en mental vitamininjektion i denna färgstarka föreläsning och skruvade trendspaning! En underhållning med träffsäker humor för konferensen. En mental vitamininjektion av specialdesignad managementcomedy med 110% verkningsgrad!

  Läs mer om…
 • Hasse Brontén personifierar uttrycket "spritter av glädje". Hasse är lika glad på scenen som publiken blir att få se honom. En kvicktänkt, allmänbildad stå-uppare och konferencier som alltid kryddar med en gnutta extra glädje. Hasse kan bokas som: standupkomiker, konferencier, föreläsare.

  Läs mer om…
 • Henrik Dorsin är en av våra mest folkkära komiker, skådespelare, revymakare och artister. Han har rönt stora framgångar med bland annat karaktären Ove från ”Solsidan” och ”Kontoret” och humorgruppen Grotesco. 2007 belönades Henrik med Povel Ramels hedervärda "Karamelodiktstipendiet”.

  Läs mer om…
 • Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer som till exempel den hyllade showen "ÄGD – vad kostar ett rikare liv?" tillsammans med Fredrik Lindström. Han är dessutom en erfaren konferencier och populär föreläsare.

  Läs mer om…
 • Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer. Han är en riktig info-tainer! Utöver sitt engagemang i radio och TV är Jesper en rutinerad ståuppare med ett intresse för det vetenskapliga. Jesper kan bokas som standupkomiker, konferencier och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Johan Glans har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena ”gå ner på knä-roligt”. Han har arbetat professionellt som stand up-komiker sedan debuten 1994. Vi är vana vid att se Johan vara rolig på TV. Men på scenen blir det rent magiskt. Kallas helt enkelt för "Standup med glans... "

  Läs mer om…
 • Johan Rheborg har i över 20 år varit en av landets mest omtyckta komiker och skådespelare. Han har skapat klassiska karaktärer så som “Fredde” i succéserien “Solsidan”. Han har dessutom nominerats till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i Killinggängets film "Fyra nyanser av brunt”.

  Läs mer om…
 • Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen. Eller ge en Jossarwisser-föreläsning om vikten av bildning..

  Läs mer om…
 • Kodjo Akolor är mest känd som programledare i Sveriges Radios Morgonpasset där hans sprudlande humör och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen. Kodjo kan man kontinuerligt se på alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning.

  Läs mer om…
 • Kristoffer Appelquist är en mycket uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Vi har kunnat bland annat se honom på TV som programledare för Svenska Nyheter. Kristoffer bokas som standup komiker, moderator och konferencier.

  Läs mer om…
 • Med sina två musikaliska röster, en cello och emellanåt ett piano skapar artistduon Lise & Gertrud något alldeles eget och äkta personligt. Anslaget är direkt och de har den där benådade förmågan att etablera fullständig kontakt med publiken från det de stiger upp på scenen tills de tar sista tonen.

  Läs mer om…
 • Maggan Hammar är komiker och skådespelare. Hon gör situationsbaserad stand-up utöver det vanliga med skräddarsytt tal som får alla deltagare att vika sig av skratt. Upplägg och manus sker alltid i samråd med kunden. Specialnumret "Den hemliga gästen" är mycket uppskattat.

  Läs mer om…
 • Måns Möller är en finurlig komiker. Han är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan hans humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns. Måns kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Marika kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Martins standup är levande och berör samhällsaktuella ämnen på ett charmigt sätt men med allvarlig grund. Som komiker är han ödmjuk, engagerad och med sin härliga personlighet fungerar han för all typ av publik. Martin bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator och föreläsare.

  Läs mer om…
 • Messiah Hallberg har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branschen. Han är dessutom en rutinerad programledare och galakonferencier som bland annat har lett ”Årets dagstidning 2016”, ”Grand Travel Awards 2017” och ”Stora kommunikatörspriset 2017”.

  Läs mer om…
 • Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad konferencier och flitigt anlitad föreläsare som dessutom kan titulera sig som ”2017-års kvinnliga komiker”. Nour vill inspirera och ge hopp med sin föreläsning ”En berättelse om utanförskap”.

  Läs mer om…
 • Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Özz Nûjen kan bokas som: standupkomiker, konferencier och inspirationsföreläsare.

  Läs mer om…
 • Petter är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom författare, hyllad företagare och föreläsare. I sina populära föreläsningar, med teman som kreativitet, drivkrafter och varumärke, hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna till nytänkande.

  Läs mer om…
 • Improvisationskomedi innebär att standup och sketcher skapas i stunden helt utan manus. Humorgruppen Presens Impro erbjuder er ett sätt att närma sig arbetsplatsens dynamik. Genom att belysa vardagen med humor får publiken utrymme att reflektera och hitta nya sätt att kommunicera.

  Läs mer om…
 • Ray bjuder på en föreläsning i högt tempo med många aha-upplevelser, skratt och energi. Fakta och forskning blandas med anekdoter och egna erfarenheter, praktiska övningar, psykologiska illusioner och en skvätt hypnos som förstärker budskapet. Det är inte bara en föreläsning utan även underhållning på hög nivå.

  Läs mer om…
 • Robin Paulsson är känd från TV som programledare och komiker. Denna charmiga skåning är mycket älskad och uppskattad av publiken. Han har också varit programledare för Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan och Fråga Lund. Bokas som standupkomiker och konferencier.

  Läs mer om…
 • Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister. Hon varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna “I Remember Love” och "Moving On”. Våren 2016 var Sarah Dawn Finer återigen programledare i Melodifestivalen. Sarah kan bokas som artist och konferencier.

  Läs mer om…
 • Thomas Järvheden är både standupkomiker och musiker. Han har en klockren humor med den sällsynta mixen ”intelligent humor + små inslag av chock” som lockar till gapskratt. Thomas kan bokas som: standupkomiker, konferencier och inspirationsföreläsare med temat "Se humorn i vardagen".

  Läs mer om…
 • W2 är Sveriges i särklass bästa U2 tolkare, de har gjort U2-shower i decennier. W2 har kläderna, soundet, glädjen och attityden. Deras stora passion i livet är att spela musik vilket också avspeglar sig på scenen där de ger allt. W2 är det perfekta alternativet för eventet om man inte har lyckats boka originalet.

  Läs mer om…