Vi hjälper dig hitta rätt underhållare!

Söker ni en komiker, stå-uppare, schlagerstjärna, eller en rolig teambuildings aktivitet? Kontakta oss så hjälper vi er att höja stämningen på ert nästa evenemang eller kick-off!

  • Anders Jansson blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp". Han har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i serien "Starke Man" och wannabe-katoliken bredvid Johan Glans i "Halvvägs Till Himlen".

  • I över 25 år har Ann roat och charmat publik. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Hon får verkligen med alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

  • Anna-Lena Brundin har jobbat med stå-upp komik, eller Stand-up sedan hon födde sin son och skrev sitt första skämt på BB. Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Hon förtrollar hon publiken med sanslöst roliga och träffsäkra observationer inom temat "manligt-kvinnligt-mänskligt".

  • Tillsammans tänjer Peter Brynolf och Jonas Ljung på gränserna för hur en magishow kan se ut. Humor, psykologisk vilseledning och fingerfärdighet kombineras med storslagna illusioner och specialeffekter. Räkna med silvertejp, en älg och paintballpistoler när duon intar scenen.

  • Som konferencier och moderator är Carin da Silva alltid påläst och bra på att känna in publiken samtidigt som hon är spontan och utstrålar mycket härlig energi! Kombinationen av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför till många event.