Galenkonsulten

Språk: Svenska

Hemort: Västerås

Galenkonsulten

Galenkonsulten ger ert event en mental vitamininjektion i denna färgstarka föreläsning och skruvade trendspaning "Future Business in the Future"! En specialanpassad underhållning med träffsäker humor för kickoff, konferens eller gala.

Galenkonsulten är en självutnämnd trendspanare och omvärldsanalytiker som tittar djupare i kristallkulan än någon annan förstå-sig-på-konsult tidigare gjort. Efter en gedigen förstudie av verksamheten kastar han sig hämningslöst över strategier, produkter, kundrelationer, processflöden och branschuttryck.

Beväpnad med ett batteri av välanimerade PowerPoints levererar Galenkonsulten nya kreativa affärslösningar och framtidsperspektiv i ett skräddarsytt practical joke - snubblande nära verkligheten!

Denna mycket uppskattade konsultkarikatyr - tillika underhållande trendspanare och föreläsare - har redan vänt upp och ned på hundratals företag och myndigheter med sina högst speciella affärsinvecklingsmetoder.

Ett besök av Galenkonsulten på konferensen är något att minnas långt efter att projektorlampan slocknat! En mental vitamininjektion av specialdesignad managementcomedy med 110% verkningsgrad!

Kontakta oss så berättar vi mer om Galenkonsulten!

"STORT tack för ett fantastiskt framträdande. Det pratas om dig i korridorerna idag! IBMarna tyckte du var toppen. Många jag pratade med tyckte det var fantastiskt att du lyckats få med så mycket "IBM saker" i presentationen. Många sa även att du måste vara en superskärpt kille som lyckas med ett sådan framträdande. Alla jag pratat med var verkligen imponerade av dig och ditt framträdande. Vi som höll i festen känner precis lika dant.

Så åter igen. STORT STORT TACK för att du var med och förgyllde vårt House Leaving Party!! Det var ett nöje att ha dig här.”

Marie Nordahl, IBM Club
Är underhållaren tillgänglig?