Maggan Hammar

Språk: Svenska, Engelska, Franska

Hemort: Stockholm

"Den hemliga gästen" - Standupkomiker

Maggan Hammar är komiker och skådespelare. Hon kommer från Edsbyn, Hälsingland och har tidigare bott 17 år i New York, Paris och Los Angeles. Maggan har bland annat synts i Startrek, Seinfeld och Benny Hill show.

Maggan Hammar gör situationsbaserad stand-up utöver det vanliga med skräddarsytt tal som får alla deltagare att vika sig av skratt. Upplägg och manus sker alltid i samråd med kunden.

Maggans specialnummer "Den hemliga gästen" är mycket uppskattat eftersom det rör om i grytan och hjälper gästerna tänka utanför boxen. Självklart specialanpassar Maggan numret till just ert event.

"Den hemlige gästen" - så här kan det gå till:

Maggan kan till exempel komma till fördrinken som en gäst bland alla andra. Någon från ledningen presenterar henne som sin nyrekryterade talang i sitt välkomsttal. Under middagen håller Maggan tal... medan gästerna börjar skruva på sig i stolarna. Talet avslöjar så småningom hennes rätta identitet som professionell komiker och förmodligen inte en nyanställd till mångas lättnad, eller besvikelse?

Ni kanske planerar en kick-off, jubileum eller högtidsmiddag. Om ni funderar på en rolig oväntad upplevelse att skratta åt och minnas tillsammans länge efteråt - här har ni den verkliga överraskningen!

Maggan talar flytande engelska och franska, passar därför utmärkt även till den internationella publiken.

Kontakta oss så berättar vi mer om Maggan Hammar!

Hej Maggan, Har nyss tittat på lite olika saker du mailat idag. Du är ju hur rolig som helst! Intelligent och känsligt, ömsint och insiktsfullt  och överrumplande grovt! Så härligt ! Jag har skrattat så att tårarna runnit. Vill verkligen ge dig den feedback du förtjänar – Högsta Divisionen i landet i humor.

Richard Hobert, Filmregissör

Maggan en riktig succé.
Kom till minglet och gjorde anställda och gäster mycket fundersamma. Blev senare under kvällen presenterad av vår VD som ny försäljningschef inom företaget då han insett att han efter fem år inte mäktar med allt jobb. Att avtalet blev påskrivet dagen innan och att han tyckte det var lämpligt att träffa anställda och våra viktigaste kunder så fort som möjligt.
Vår säljkår blev tagna på sängen och började oroligt titta på varandra. Därefter presenterade hon sina mål och hur hon skulle bidra till ytterligare framgångar på ett helt unikt sätt. Hon drev med personal och kunder som få klarar.
Vi kan med varma händer rekommendera Maggan om ni vill ha en föreställning med högt i som ingen glömmer!

Annika Svensson, Marknadschef, Ardex AB

Ett mycket oväntat och roligt inslag på vår kick off-middag. Särskilt kul att ditt manus inkluderade några väl utvalda gäster som du grillade lite extra och berättade hur du träffat i tidigare sammanhang. De skruvade lite besvärat på sig för de visste ju inte vad som skulle komma till resterande gästers förtjusning”. Tack Maggan!

Jörgen Svarén, Marknads- och försäljningschef, First Stop Sverige

Jag vill tacka dig stort för din insats och ditt engagemang under våra strategidagar 25-26 augusti 2016.  Du klev in på arenan under fördrinken inför middagen och du gjorde det på ett fantastiskt sätt. Du genomförde din roll på ett lysande sätt och det var väldigt mycket att samlas kring och prata om efter din insats. Jag vill ge de bästa rekommendationer för vad du skapade under kvällen.

Christer Söderberg, VD, Swecon Anläggningsmaskiner AB

Maggan är en av mina absoluta favoritkomiker, alla kategorier. Fullkomligt oförutsägbar, som hon är, tar hon publiken med på en resa in i mänsklighetens gömslen och vrår och det både kittlar och oroar i magen, precis som det ska göra när man upplever bra komik.

Petra Mede
Är underhållaren tillgänglig?