Erik Olkiewicz

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Hypnosshow

Erik Olkiewicz är Sveriges främste hypnotisör. Han är en av få i världen som kan underhålla och inspirera med hypnos på scen. Denna enastående kombination förvandlar en vanlig konferens eller kickoff till årets snackis och till en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster.

Hypnos handlar om att få människor att känna gemenskap, väcka liv i deras fantasi, och göra en stor insättning på deras må bra-konto. Allt detta är Erik Olkiewicz en mästare på.

En hypnosshow med Erik Olkiewicz liknar inget du har varit med om tidigare. Han kan få människor att glömma hur man tar på sig skorna, att våga testa nya saker eller att känna intensiv lycka. Alltid med djup respekt för alla deltagare.

Förutom förbluffande underhållning är det ett effektivt verktyg till att öka glädje, självkänsla och motivation. Erik Olkiewicz utnyttjar skickligt hypnosens potential både som underhållning och som ett kraftfullt redskap för personlig utveckling.

Efter hans hypnosshow har du ett rum fullt med glada, motiverade och mentalt skärpta människor som är redo att ta sig an världen och återvända till jobbet med ny energi. Med sig har de även effektiva verktyg som hjälper dem att nå sina mål.

Foto: Viktor Fremling

Kontakta oss så berättar vi mer om Erik Olkiewicz!

"En fantastisk show som överraskade alla! Och väldigt överraskande att så många vågade ställa upp och bli hypnotiserade. Erik skapade ett engagemang men också en känsla av trygghet som gjorde att många medarbetare vågade prova och bjuda på sig själva.

Ett lysande inslag i vår konferens!"

Louise Hagsten, Marknadschef, Söderberg & Partners

"Du skapade ett engagemang och driv som är otroligt. Du vågade utmana gruppen och vi alla gick starka, aningen chockade men framförallt fyllda av skratt och energi från mötet med dig.

Rekommenderar dig till vänner och kollegor som vill våga något utöver det vanliga."

Helena Alderud, Head of Leading Store Operations, ICA

"En show som fick oss att både gapa av förundran och skratta gott. Upplyftande med en så annorlunda upplevelse, den fick alla deltagare att vakna till! Det blev en riktigt bra snackis efteråt. Erik är entusiastisk, rolig och mycket proffsig. Han hade gärna fått stannat kvar ytterligare en timme!

Rekommenderas, kul att testa något helt nytt."

Anneli Sten, Tele2, (som bokat Erik Olkiewicz två gånger)
Är underhållaren tillgänglig?