Ray Matson

Föreläser om: Mental träning, mål, kommunikation, personlig utveckling

Rays föreläsningsrubrik:
- Hjärna, vad döljer du för mig

Språk: Svenska

Hemort: Växjö

Hjärna, vad döljer du för mig

Ray Matson är hypnotisör, coach och mentalist. Han är expert på kommunikation med det undermedvetna. Hans föreläsning ger dig konkreta tips på hur du kan utnyttja den kraft som du redan har inbyggt i din hjärna.

Dessutom vänder Ray upp och ned på det som du tror är verklighet. Hans föreläsningsshow blir en riktig snackis lång tid efteråt.

Det du tänker och säger om och till dig själv blir snabbt till verklighet. Det påverkar dina känslor, formar din person, blir till det sätt som du interagerar med andra människor. Den här föreläsningen handlar om din viktigaste tillgång för att lyckas, du själv!

Ray bjuder på en föreläsning i högt tempo med många aha-upplevelser, skratt och energi. Fakta och forskning blandas med anekdoter och egna erfarenheter, praktiska övningar, psykologiska illusioner och en skvätt hypnos som förstärker budskapet. Det är inte bara en föreläsning utan även underhållning på hög nivå.

Publiken får värdefulla tips för att utvecklas som individer och i team, för att kommunicera och samarbeta, för att nå personliga och yrkesmässiga mål.

Ray anpassar delar av innehållet till eventets syfte, till exempel kick-off, förändringsarbete, teamutveckling etc. Föreläsningen levereras från 30 minuter och upp till 2 timmar.

Från föreläsningen:
  • Hur det du tänker återspeglar sig i dina rörelser.
  • Så vänder du ett Nej till ett Ja.
  • Det enklaste sättet att få andra att gilla dig.
  • Tekniker för att klara utmaningar, få saker gjorda och nå mål.

När Ray inte reser landet runt och föreläser så hörs han som programledare tillsammans med sin fru på Växjös populäraste radiostation; Gold FM. Han har tidigare frilansat på Sveriges Radio, TV4, SVT och HIT FM. Han har startat tidningar, drivit reklambyrå, haft stor hästgård, varit president i Svensk Magisk Cirkel, bott på Kanarieöarna och mycket mer. Benämningen mångsysslare stämmer bra och det gemensamma med allt är hans målsättning att ha roligt.

Ray är utbildad i hypnos i London och Köpenhamn, han är ICC-Coach och mental tränare och anlitas av såväl företagsledare som artister, idrottsmän och framför allt golfare.[

Kontakta oss så berättar vi mer om Ray Matson!

Otroligt proffsigt och helt makalöst!

Andreas Ravelli, Fotbollsikon, Ravelli AB

Tack för en inspirerande föreläsning. Det gav oss en bra avslutning med en stor portion skratt och roliga verktyg att ta med oss.
Hela vår dag präglades av förändringar och kommunikation kring dessa så ditt innehåll med olika sätt av hur vi uttrycker oss och hur vi kan påverka passande mycket bra.
Tillbaka på kontoret möttes vi chefer av glädje och ett JAAAAAAAAA med händerna i luften.

Linda, Monica, Helena, Joakim och Eva-Liz, Försäkringskassan, Malmö

Hej Ray,
Stort tack till dig!! – alla här i gruppen kände att det gav en hel del att tänka på och det blev också en bra ”snackis” resten av dagen. Speciellt JA-tänket är bra – enkelt men bra och man behöver påminna sig om detta.
Vi kommer även att ta en uppföljning i gruppen på de här tankarna inom kort, så att det ”sätter sig” ordentligt.
Vi vill naturligtvis rekommendera dig å det varmaste.

Jennie von Fielitz, Sales & Marketing Manager, Miclev AB

Vi fick mycket bra och tänkvärt till oss och är mycket glada och nöjda! Bra mix och samspel. Det enda som vi önskar är att vi fått lyssna lite längre på dig! Men det är vårt eget ”fel” då vi bokat så kort. Tack!

Eva Hessler, Kommunal Nordost Stockholm
Är inspiratören tillgänglig?