Lise & Gertrud

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Artistduon Lise & Gertrud

Lise & Gertrud tillhör toppskiktet av Svenska scenartister.
Med sina två röster, en cello och emellanåt ett piano skapar de något alldeles eget och äkta personligt. Anslaget är direkt och de har den där benådade förmågan att etablera fullständig kontakt med publiken från det de stiger upp på scenen tills de tar sista tonen.

Att stå på scenen handlar för Lise & Gertrud om att förmedla känslor och att försätta publiken i olika tillstånd. Ett kulturellt inslag på konferensen, föreläsningar, kick-offen, prisutdelningen, middagen eller kundeventet kan bli ett trevligt inslag eller så kan det bli pricken över i:et, något som deltagarna bär med sig som en exklusiv upplevelse.

Lise & Gertrud har specialiserat sig på att skapa just den där exklusiva upplevelsen. Den som bara händer där och då.

Tidig dialog med kunden

Inför alla sina uppdrag har Lise & Gertrud en tidig dialog med kunden. De skapar sig en bild av tillställningen och ser hur de kan integrera sin medverkan för att uppnå bästa resultat.

”Att överträffa människors förväntningar sporrar oss båda två. För att lyckas med det krävs engagemang, skicklighet, och charm”
Lise & Gertrud

De har synts i allt från Allsång på Skansen, Idrottsgalan, Så ska det låta till Svenska riksdagens öppnande och Nobelfesten. På meritlistan finns också en lång rad andra prestigefyllda sammanhang där de uppträtt. Stockholm Water Prize, Entrepreneur Of The Year, Stockholm Human Rights Award, Elle Award, Kunskapsgalan, The Stockholm Prize In Criminology med flera.

Fotograf: Tina Axelsson

Kontakta oss så berättar vi mer om Lise & Gertrud!

Med musikalisk tajming, god smak och en rejäl dos självironi håller Lise & Gertrud sin stora publik i ett varmt järngrepp. Det kallas star quality!

Claes Karlsson, Stockholms Kulturfestival

När jag vill överträffa förväntningar ber jag Lise & Gertrud att hjälpa mig. Senast var när vi anordnande världskonferensen i Stockholm för kollegor från 37 olika länder i alla världsdelar. En given succé som blev den bästa start för konferensen.

Pia Nilsson, VD, Fondbolagens förening
Är artisterna tillgängliga?