W2

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

U2-tributebandet W2

W2 är Sveriges i särklass bästa U2 tolkare, de har gjort U2-shower i över 15 år. W2 har kläderna, soundet, glädjen och attityden. Deras stora passion i livet är att spela musik vilket också avspeglar sig på scenen där de ger allt.

Ung som gammal hoppar och sjunger med i U2:s hitkavalkad. Med åren har publiken blivit deras femte medlem, precis som för originalet. W2 är det där extra till din företagsfest, konferens, after-ski, after-beach, krog, privatfest, festival, firmafest, kick-off, personalfest, nattklubb, födelsedag, ert event.

W2 har etablerat sig som det bästa U2-tributebandet i Sverige och Norden. Bandet har genom åren haft ett nära samarbete med Rocklassiker i olika sammanhang bl.a. med en spelning på Globens Annex inför tusentals fans.

Samarbete med Sveriges Radio P4 med en livespelning för världens barngalan i Kungsträdgården. Flertalet framträdanden i radio och samordnade evenemang med U2.se, Sveriges största fansite. W2 har delat scen med band som Mustasch, P-Floyd, Eldkvarn, Andreas Johnsson, Ebba Gold, Queer, Hazy Dizzy mfl.

W2 är det perfekta alternativet för eventet om man inte har lyckats boka originalet.

Kontakta oss så berättar vi mer om W2!
Är artisterna tillgängliga?