Erik Haag

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Moderator, konferencier, programledare

Letar ni efter en populär, underhållande och trygg person att leda er stora konferens, företagets kickoff, er hedersfulla prisutdelning eller kanske ett spännande panelsamtal? Då ska ni boka Erik Haag.

Själv tycker Erik Haag att han bäst kommer till sin rätt när han får ställa nyfikna frågor, förtydliga knepigheter och hjälpa samtal att finna intressanta och roliga vägar.

När Erik tar ett uppdrag som konferencier eller moderator är han noga med förberedelserna. Tillsammans med kunden lägger han upp ett lämpligt program utifrån de önskemål som finns.

– Trots att jag jobbar mycket med humor så älskar jag seriösa, allvarliga ämnen och engagerade personer i viktiga sammanhang och som gammal journalist är jag noga med att hjälpa till att förtydliga det som kanske är lite svårt. Mitt mål som konferencier och moderator är att vid dagens slut få publiken att känna sig lite smartare, lite nöjdare och lite gladare, säger Erik.

– Det viktigaste för mig är att kunden ska känna sig trygg och nöjd och då är förberedelser viktiga. Den vana jag har från direktsändningar och stora publika sammanhang gör också att jag kan fungera som ett skyddsnät om något går lite snett. Jag improviserar gärna och behöver någon hjälp på scenen så finns jag där som stöd, säger Erik Haag.

Erik Haag föreläser också, läs mer här!

Foto: Morgan Norman

Kontakta oss så berättar vi mer om Erik Haag!
Är moderatorn tillgänglig?