Susanne Fredriksson

Föreläser om: Tankens kraft, bemötande, självkänsla, livsglädje, praktiskt ledarskap

Susannes föreläsningsrubriker:
– Din attityd ditt ansvar
– Friska relationer – friska arbetsplatser
– Energi och arbetsglädje – ingen tillfällighet
– Chef eller ledare – vad skiljer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Linderöd (Skåne)

Arbetsglädje är ingen tillfällighet

Susanne Fredriksson är entreprenören, inspiratören och eldsjälen som gjort sig ett namn inom föreläsarkretsar genom sin förmåga att fånga och beröra sina åhörare. Med humor och allvar tar hon med oss på en resa och hjälper oss hitta tankar, verktyg och handfasta råd om hur vi kan hantera livets olika skiftningar – både som individer, men också som yrkesmänniskor.

Susanne Fredriksson blev årets nyföretagare redan 1991 då hon uppmärksammades för sina utbildningar att skapa motivationshöjande utbildningar för sin personal.

Livskvalitet, balans i livet och att hitta det där viktiga välbefinnandet är något som de flesta av oss kämpar med. Susanne föreläser om allt det som berör oss människor i såväl våra relationer som vårt bemötande och vår självkänsla. Dessa mjuka värden vi har i livet är något vi själva kan påverka till stor del.

Susannes föreläsningar bjuder in dig till ett nytt tankesätt där dina positiva tankar kan göra skillnad. Det är hennes grundläggande inriktning att våra tankar påverkar allt vi gör, och när Susanne föreläser så gör hon det från egen erfarenhet.

Med välmående som mål

Efter en personlig livskris insåg Susanne hur mycket tankarna påverkar vår självkänsla, och därmed vår attityd, vårt bemötande och våra val i livet. Denna insikt delade hon med sig av till varje enskild medarbetare på sitt städbolag med 50 anställda. Såväl individerna och företaget påverkades och utvecklades i positiv inriktning. Nu delar hon med sig till andra som vill ta lärdom av hur man kan påverka sig själv med rätt tankar.

Susannes mål är att inspirera till eftertanke och att påverka attityder som leder till bestående och mätbara resultat. Att ge andra verktyg för att själva kunna skapa en balanserad tillvaro där de kan känna sig trygga och må bra.

 • Hej Susanne,
  Jag var nyss på ditt seminarium om energi och arbetsglädje och vill bara berätta att du gjorde min dag!
  Ditt pepp gav mig en sån energibomb att min ballong självfylldes.
  Fantastisk känsla! Nu har jag energi till att sprida glädje och fokusera på hur jag tar det oavsett hur jag har det 
  Fortsätt göra det du gör!

  Cornelia Jeppsson
  Sony Mobile Ericsson

 • Tack!
  Vi var ett gäng på 12 personer från Telenor som satt och lyssnade på dig. Alla var rörande överens på förmiddagsfikan att dagens höjdpunkt det var du. Så härlig och sån klok livsnjutare. Underbart. Verkligen en vårinjektion! Hoppas våra vägar möts igen.

  Malin Wallström
  Telenor

 • Vill bara tacka för en jättebra föreläsning i fredags. Har fått spontana kommentarer både via mail och personligen och alla är eniga, det var jättebra! Ett angeläget budskap levererat på ett sätt som berör. En bra mix av humor och allvar.

  Tack från oss på Tullängsskolan!

 • Hej Susanne och tack för senast och för en fantastisk föreläsning. Har fått feedback från mina kollegor som också tyckte att det var oerhört givande. Tänkte på dig i helgen när vi promenerade i skogen bland blå- och vitsippor och kände doften av varm bark. Var så sugen att bara lägga mig ner och njuta. Vi satte oss på en solvarm sten och det var härligt det oxå.

  Heléne
  Karolinska Institutet

 • Susanne!
  Vilken föreläsning!
  Njöt, skrattade, blev påmind, arg, eftertänksam.
  Du är en sådan varm människa!
  ALLA var så nöjda och uppfyllda när kvällen var över!
  Jag är också glad att jag fick köpa boken – nu kan man gå tillbaka och fortsätta ”tänka till” över hur man har det i livet.
  TACK!

  Karin
  Studieförbundetvuxenskolan

Kontakta oss så berättar vi mer om Susanne Fredriksson!
Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
 1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
 2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
 3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti