Susanne Fredriksson

Föreläser om: Tankens kraft, bemötande, självkänsla, livsglädje, praktiskt ledarskap

Susannes föreläsningsrubriker:
- Din attityd ditt ansvar
- Friska relationer – friska arbetsplatser
- Energi och arbetsglädje – ingen tillfällighet
- Chef eller ledare – vad skiljer

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Linderöd (Skåne)

Arbetsglädje är ingen tillfällighet

Susanne Fredriksson är entreprenören, inspiratören och eldsjälen som gjort sig ett namn inom föreläsarkretsar genom sin förmåga att fånga och beröra sina åhörare. Med humor och allvar tar hon med oss på en resa och hjälper oss hitta tankar, verktyg och handfasta råd om hur vi kan hantera livets olika skiftningar – både som individer, men också som yrkesmänniskor.

Susanne Fredriksson blev årets nyföretagare redan 1991 då hon uppmärksammades för sina utbildningar att skapa motivationshöjande utbildningar för sin personal.

Livskvalitet, balans i livet och att hitta det där viktiga välbefinnandet är något som de flesta av oss kämpar med. Susanne föreläser om allt det som berör oss människor i såväl våra relationer som vårt bemötande och vår självkänsla. Dessa mjuka värden vi har i livet är något vi själva kan påverka till stor del.

Susannes föreläsningar bjuder in dig till ett nytt tankesätt där dina positiva tankar kan göra skillnad. Det är hennes grundläggande inriktning att våra tankar påverkar allt vi gör, och när Susanne föreläser så gör hon det från egen erfarenhet.

Med välmående som mål

Efter en personlig livskris insåg Susanne hur mycket tankarna påverkar vår självkänsla, och därmed vår attityd, vårt bemötande och våra val i livet. Denna insikt delade hon med sig av till varje enskild medarbetare på sitt städbolag med 50 anställda. Såväl individerna och företaget påverkades och utvecklades i positiv inriktning. Nu delar hon med sig till andra som vill ta lärdom av hur man kan påverka sig själv med rätt tankar.

Susannes mål är att inspirera till eftertanke och att påverka attityder som leder till bestående och mätbara resultat. Att ge andra verktyg för att själva kunna skapa en balanserad tillvaro där de kan känna sig trygga och må bra.

Kontakta oss så berättar vi mer om Susanne Fredriksson!

Hej Susanne,
Jag var nyss på ditt seminarium om energi och arbetsglädje och vill bara berätta att du gjorde min dag!
Ditt pepp gav mig en sån energibomb att min ballong självfylldes.
Fantastisk känsla! Nu har jag energi till att sprida glädje och fokusera på hur jag tar det oavsett hur jag har det.
Fortsätt göra det du gör!

Cornelia Jeppsson, Sony Mobile Ericsson
Är föreläsaren tillgänglig?