Håkan Svensson

Föreläser om:
Personligt ledarskap, eget ansvar, förhållningssätt, arbetsglädje, initiativ

Håkans föreläsningsrubriker:
- Från färdtjänst till förarsätet
- Mångfald och bemötande
- Eget ansvar och arbetsglädje
- Bemöt individen - det vinner vi alla på

Språk: Svenska

Hemort: Gävle

Från färdtjänst till förarsätet
- en resa i personligt ledarskap

Med stort eget ansvar och ett personligt ledarskap utöver det vanliga bestämde sig Håkan Svensson för att bli chef över sitt liv. Det är inte det som sker i livet som är det avgörande utan hur vi förhåller oss till det. Med de orden som ledstjärna och med välriktad handlingskraft har Håkan uppnått mål som ingen trodde var möjligt.

Håkan Svensson gick från förtidspensionär till framgångsrik företagare. Under sin uppväxt blev han bara förstådd av sin mamma, idag står Håkan på scenen för att dela med sig av sina erfarenheter som professionell föreläsare i många olika sammanhang.

Håkan är en av världens första sjukgymnaster med CP- skada. Han dricker sitt kaffe med sugrör för att inte spilla, men behandlar ändå patienternas nackar. Det enda handikappet Håkan har - är 15 i golf.

Håkan ville ännu mer och sedan år 2009 har näringslivet, kommuner, regioner, föreningar och utbildningar sett nyttan av att anlitat honom som talare i många olika sammanhang. CP-skadan har aldrig varit i centrum i Håkans liv, så är den inte heller i hans inspirerande och humoristiska föreläsningar. Däremot att ta sitt ansvar för att överkomma svårigheter med ett vinnande förhållningssätt kommer alltid att stå i fokus.

Håkan är ingen supermänniska, tvärtom så hade nog sämre förutsättningar än de flesta av oss. Det han dock har är ett förhållningssätt till sig själv och andra som leder honom framåt även när vägen består av många hinder.

Oavsett vem du är eller vad du arbetar med kan du ta till dig av Håkans ständigt aktuella budskap. Han har stått på många scener genom åren, från Göteborgsteatern till matsalen på det lokala företaget. Håkan har en unik förmåga att inspirera med sin trygga, humoristiska och karismatiska scennärvaro. Med en orubblig trovärdighet får dig att inse att du kan bli chaufför i ditt eget liv.

Kontakta oss så berättar vi mer om Håkan Svensson!

"Vi har anlitat Håkan vid medlemsaktiviteter ett flertal tillfällen. Varje gång med högsta betyg. Håkans föreläsning är otroligt inspirerande. Med en fantastisk energi och glädje berättar han sin historia. I publiken blir det både skratt och tårar och framför allt många tankeställare.

Får Ni chansen att lyssna på Håkan - ta den!"

Eva Wallin, Finansförbundet

"Tack än en gång för att du kom till oss på GB Glace och levererade en fantastisk föreläsning till våra anställda.

Det var väldigt uppskattat!"

Charlotta Rayner-Johansson‬‬, HR GB Glace

"Tack Håkan för en fantastisk kväll i måndags. Att få den stämningen som var i Folkets hus i Hofors kräver sin föreläsare och du lyckades! Har inte hört så många skratt och så mycket applåder där tidigare.

Så ett stort Tack."

Eva Olausson, Ovako

"Stort tack till dig Håkan! De som lyssnade på dig både skrattade och grät.

Du fick högsta betyg av besökarna."

Annelie Blomqvist, Compro Cura

"Många företag/företagare och även andra borde ta del av Håkans historia för att verkligen inse att det går att vara annorlunda och det går att göra skillnad. Bland tusen blå ballonger är Håkan definitivt den enda röda.

Tack för en underbar föreläsning."

Carl-Henrik Koit, VD, Almi Uppsala
Är föreläsaren tillgänglig?